• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Gündem
  • Ekonomi
  • Politika
  • Teknoloji
  • Spor
  • Dünya
  • Sağlık
  • Magazin Kitap Turizm Altın Kızların Mutfağı Advertorial CANLI MAÇ BÖLGE BİLİM-TEKNOLOJİ KÜLTÜR - SANAT İpucu Kimdir? Nedir? Ramazan Haberleri Genel Ajans SULAR NE ZAMAN GELECEK? Otomobil Eğitim DIŞ HABERLER GÜVENLİK GENEL
  • Ara
  1. Haberler
  2. Ajans
  3. Aydın'da piknik faciası: 4 ölü 14 yaralı var
Ajans
Yayınlanma: 06 Eylül 2015 - 22:37

Aydın'da piknik faciası: 4 ölü 14 yaralı var

Aydın'da hafta sonunu piknik yaparak geçiren aynı sülaleden 3 ailenin bulunduğu, 18 kişiyi taşıyan minibüs, dönüş yolunda freninin patlaması sonucu uçurumdan yuvarlandı, kazada 4 ölü var

2 dk okunma süresi
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Aydın'da piknik faciası: 4 ölü 14 yaralı var
Aydın'da piknik faciası: 4 ölü 14 yaralı var


Aydın'da hafta sonunu piknik yaparak geçiren aynı sülaleden 3 ailenin bulunduğu, 18 kişiyi taşıyan minibüs, dönüş yolunda freninin patlaması sonucu uçurumdan yuvarlandı. Olayda 4 kişi hayatını kaybederken, 14 kişi de yaralandı.

Aydın’ın Efeler ilçesinde sabah saatlerinde üç aile birleşerek Mahsun Dağ’ın kullandığı 09 KT 869 plakalı araçla Paşayaylası'na pikniğe gitti. Yaylada akşama kadar piknik yapan aile akşam saatlerinde hava kararmaya başlayınca dönüşe geçtiler. Saat 18.30 sıralarında Paşayaylası'ndan Efeler ilçe merkezine dönerken Gedik Mevkii Eğirçam virajında freni boşalan minibüs yaklaşık 100 metre uçurumdan yuvarlandı. Önüne gelen bazı zeytin ağaçlarını deviren minibüs en son bir ağaca asılı kalarak durabildi. Kazanın minibüsün freninin patlaması sonucu meydana geldiği belirtildi.

CAN PAZARI YAŞANDI

Kaza ihbarının ardından Efeler ilçe merkezindeki tüm ambulanslar ve kurtarma ekipleri bölgeye sevk edildi. Bölgeye gelen ekipler uçurumda askıda kalan araç içerisindeki yaralıları çıkarabilmek için uzun uğraş verdi. Önce bölgeye halat sistemi kuran ekipler yaralıları tek tek ambulansa taşıdı. Can pazarının yaşandığı bölgede vatandaşlar da ekiplere yardım etti. Kaza yapanların yakınları olay yerine geldiklerinde gözyaşlarını tutamadı. Olay, kazadan hafif yaralı olarak kurtulan şahsılardan birinin jandarmayı aramasıyla ortaya çıktı. Kazayı gören vatandaşların ve jandarmanın talebi üzerine olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. AFAD ve Aydın Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin de geldiği kaza yerinde adeta can pazarı yaşandı. Uçurum boyunca tek tek toplanan yaralılar bölgede hazır bekleyen ambulanslarla Aydın’daki çeşitli hastanelere kaldırıldılar.

4 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Sağlık görevlileri yaralıları hayata döndürebilmek için uzun uğraşlar verirken, yaralıların birçoğuna uzun süre kalp masajı yaptılar. Durumları ağır olan hastalardan Pelda Saçık (18) Atatürk Devlet Hastanesi’nde, Ömer Çiçek (3), Mefaret Kanat (40) ADÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde, Gülnaz Çiçek (19) ise Atatürk Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadılar.

YARALILARIN İSİMLERİ

Kazanın duyulmasıyla pikniğe giden ailelerin yakınları yaralıların kaldırıldığı hastanelere akın ettiler. Polis hastanelerde geniş güvenlik önlemi aldı. Olay yerinden ambulanslarla hastaneye kaldırılan yaralılardan Maşallah Çiçek, Nezhep Çiçek, Yazgül Çiçek, Mehmet Çiçek, Mahsun Dağ, Monzure Turgut Aydın Devlet Hastanesi’nde, Berkan Kanat, Özgür Kanat, Beşire Dağ ADÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde, Emine Turgut, Gıyasettin Kanat, Eymen Çiçek, Vedat Çiçek ve Melike Kanat Atatürk Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındılar.
Cumhuriyet savcısı ve jandarma olay yerinde yaptığı incelemelerinin ardından olayla ilgili soruşturma başlattı.
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Aydın'da orman yangını
Aydın'da orman yangını
İzmir’de uyuşturucu operasyonu: 13 tutuklama
İzmir’de uyuşturucu operasyonu: 13 tutuklama
Şanlıurfa’da kuzenler arasında silahlı kavga: 3 yaralı
Şanlıurfa’da kuzenler arasında silahlı kavga: 3 yaralı
Hurda deposundaki LPG tankı patladı: 1 yaralı
Hurda deposundaki LPG tankı patladı: 1 yaralı
Son Haberler
Sezgileriyle fark yaratan 5 burç: Gözünden hiçbir şey kaçmıyor! Onlar her şeyi önceden biliyor
Sezgileriyle fark yaratan 5 burç: Gözünden hiçbir şey kaçmıyor!...
Uçak indi, imza an meselesi: Fatih Terim resmen geliyor!
Uçak indi, imza an meselesi: Fatih Terim resmen geliyor!
Hükümetten tarihi adım: Kiracılara büyük müjde! 1.20 faizli krediyle ilk ev fırsatı başladı
Hükümetten tarihi adım: Kiracılara büyük müjde! 1.20 faizli krediyle...
Tarım Kredi Temmuz’da coştu: 5 litre yağ, 1 kilo çay, 5 kilo şeker kampanyada! Kaçıran pişman olur
Tarım Kredi Temmuz’da coştu: 5 litre yağ, 1 kilo çay, 5 kilo şeker...
Tribünler hazır, şehir ayakta: Ve lige hoş geldin Paulo Dybala
Tribünler hazır, şehir ayakta: Ve lige hoş geldin Paulo Dybala
Efsane atlet İsmail Akçay koşusu düzenlendi
Efsane atlet İsmail Akçay koşusu düzenlendi

Ana Sayfa
Gündem
Ekonomi
Politika
Teknoloji
Spor
Dünya
Sağlık
Magazin
Kitap
Turizm
Altın Kızların Mutfağı
Advertorial
CANLI MAÇ
BÖLGE
BİLİM-TEKNOLOJİ
KÜLTÜR - SANAT
İpucu
Kimdir?
Nedir?
Ramazan Haberleri
Genel
Ajans
SULAR NE ZAMAN GELECEK?
Otomobil
Eğitim
DIŞ HABERLER
GÜVENLİK
GENEL
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
  • Dünya
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Gündem
  • Politika
  • Sağlık
  • Spor
  • Teknoloji
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.