AYDINSPOR 1923 ÇANKIRISPOR KARŞISINDA

Spor Toto 2.

04 Ekim 2013 Cuma 00:00
AYDINSPOR 1923 ÇANKIRISPOR KARŞISINDA






Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923, Pazar günü 15.00’te başlayacak karşılaşmada Çankırıspor’u ağırlayacak.
Ligde oynadığı 4 maçta sadece 2 puan toplayabilen, ligde 17.sıraya kadar gerileyen Aydınspor 1923, 2.Lig’in gedikli takımlarından Çankırıspor ile karşılaşacak. Siyah-beyazlı ekipte sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor.
Samsunspor maçının özellikle ilk yarısında son derece iyi bir performans sergileyen Aydınspor 1923’ün teknik direktörü Hüsnü Özkara, “Çankırıspor zor gol yiyen bir ekip. Ama biz sahaya çıkıp işimize bakacağız. Taraftarımızın desteği ile rakibimizi geçmek istiyoruz. 90 dakika iyi mücadele etmemiz gerek”dedi.
Aydınspor 1923’ün Çankırıspor karşısında sahaya Kazım (Ahmet), Uğur, Erdi, Hakan Macit, Ahmet Kesim (Bayram), Sefa, Altan, Emre, Gürkan, Umut (Seçkin) ve Mümin 11’i ile sahaya çıkması bekleniyor.
Aydınspor 1923-Çankırıspor karşılaşmasını Şanlıurfa bölgesinden Ekrem Gerginci ve Mehmet Uğur Alptekin, Diyarbakır bölgesinden ise Özcan Çiçek üçlüsü yönetecek.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.