AYDINSPOR 1923’TE YÜZLER GÜLÜYOR

Spor Toto 2.

03 Ekim 2013 Perşembe 00:00
AYDINSPOR 1923’TE YÜZLER GÜLÜYOR






Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta kötü günler geçiren Aydınspor 1923, Ziraat Türkiye Kupası’nda alınan Samsunspor galibiyetiyle yüzler gülüyor. Samsun maçında gerçek performanslarını sahaya yansıttıklarını dile getiren takımın teknik patronu Hüsnü Özkara, bu galibiyetle özgüven kazandıklarını belirtti.
Ligde geride kalan 4 haftada 2 beraberlik ve 2 yenilgi alarak puan cetvelinde sondan ikinci sırada kendine yer bulan Aydınspror 1923, Ziraat Türkiye Kupası 2’inci Tur maçında PTT 1’inci Lig ekibi Samsunspor’u 3-2 yenerek kupada saf dışı bırakmanın sevinci yaşanıyor.
Kupa maçında alınan galibiyetin kendileri açısından büyük önem taşıdığını dile getiren Aydınspor 1923 Teknik Direktör Hüsnü Özkara, sezon başından beri sahaya yansıtmak istedikleri futbolu dün ortaya koyarak haklı bir galibiyet aldıklarını söyledi.
‘ÖZGÜVEN KAZANDIK’
Samsunspor karşısında oyundan hiç düşmediklerine ifade eden Özkara, “Maçın ilk yarısında yakaladığımız fırsatları gole çevirsek farka gidebileceğimiz bir maçtı. Oyuncularım sezon başından beri istediğim futbolu sahaya yansıttılar. 120 dakika oyundan hiç düşmeyen bir takım vardı sahada. Duran toplardan kalemizde gördüğümüz goller üzerinde bir haftadır çalışmamıza rağmen yine duran toplardan iki gol yedik. Bu konuda demek ki daha çok çalışacağız” dedi.
Kupada sonuna kadar gitmek istediklerini belirten Özkara, “Biz hedefleri olan bir takımız. Sonuna kadar mücadeleden vazgeçmeyeceğiz, yarıştan da kopmayacağız. Samsunspor maçı ile birlikte güven eksikliğimizi gidermiş olduk, özgüvenimizi kazandık” şeklinde
Maç sonrası taraftar ile oyuncular arasında yaşanan restleşmeyi de değerlendiren Özkara, taraftarın birkaç maça bakıp tepki göstermesini doğru bulmadığını söyledi. Aydınspor’un herkesin takımı olduğunu dikkat çeken Özkara, “Aydınlıyım diyen herkesin bu takıma destek olması gerekiyor. Taraftarımızda oyuncularımıza sahip çıkmasını istiyorum. Hedefe ilerleyeceksek futbolcusu, yönetimi taraftarıyla bir bütün olmalıyız. Hiç kimsenin birbirine darılıp küsme gibi bir lüksü olamaz” şeklinde konuştu.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.