BAHÇELİEVLER’DE SİLAHLI KAVGA: 1 ÖLÜ

İstanbul’un Bahçelievler ilçesinde iki taraf arasında çıkan kavga sonucu bir kişinin silahla vurularak öldürüldüğü bildirildi.

11 Ekim 2013 Cuma 00:00
BAHÇELİEVLER’DE SİLAHLI KAVGA: 1 ÖLÜ






İstanbul’un Bahçelievler ilçesinde iki taraf arasında çıkan kavga sonucu bir kişinin silahla vurularak öldürüldüğü bildirildi.
Edinilen bilgilere göre olay, akşam saat 23.00 sıralarında Bahçelievler Mehmet Akif Ersoy Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre İhsan Açık (25) ile kimliği tespit edilemeye bir kişi arasında, bilinmeyen bir nedenle tartışma yaşandı. Çıkan tartışma kavgaya dönüşünce kimliği belirsiz şahıs silahını çıkararak Açık’a Mehmet Akif Caddesi üzerinde ateş açtı. Haznedar mevkinde İhsan Açık’a arkadan 16 el ateş eden saldırgan, suç aleti silahla birlikte olay yerinden kaçtı. Açık, açılan ateş sonucu vücuduna ve başına isabet eden kurşunlarla ağır şekilde yaralandı.
Görgü tanıklarının ihbarı üzerine olay yerine 112 acil servis ekibi ve polis sevk edildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, 25 yaşındaki İhsan Açık’n olay yerinde yaşamını yitirdiğini tespit etti. Cinayet nedeniyle cadde polis ekiplerince şerit çekilerek yaya ve araç trafiğine kapatılırken, ceset üzerinde uzun süre inceleme yapan Olay Yeri İnceleme polisi, bölgede 16 adet boş kovan tespit etti. Yapılan incelemelerin ardından Açık’ın cesedi Cumhuriyet Savcılığı’nın talimatı ile İstanbul Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Cesedin olay yerinden kaldırılmasının ardından trafik yeniden normal akışına döndü.
Kaçan katil zanlısı ile ilgili çevrede soruşturma yapan polis, cinayet ile ilgili başlattığı geniş çaplı soruşturmayı sürdürüyor.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.