BAKAN ÇAĞLAYAN, NİKAH ŞAHİDİ OLDU

Mersin Milletvekili Prof.

11 Ekim 2013 Cuma 00:00
BAKAN ÇAĞLAYAN, NİKAH ŞAHİDİ OLDU






Mersin Milletvekili Prof. Dr. Nebi Bozkurt’un oğlu Mehmet Arif Bozkurt, Özlem Balta ile dünyaevine girdi. Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, genç çiftin nikah şahitliğini yaptı.
Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, AK Parti Mersin Milletvekili Prof. Dr. Nebi Bozkurt’un oğlu Mehmet Arif Bozkurt un nikah törenine katıldı. Ümraniye Nikah Sarayı’nda yapılan nikah törenine Bakan Çağlayan’ın yanı sıra Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Bozkurt ve Balta ailesi ve yakınları ile davetliler katıldı. Törene katılan davetlilerden Bakan Çağlayan genç çiftin nikah şahitliğini yaparken nikahı da Başkan Can kıydı.
Nikah töreninde genç çifti tebrik eden Bakan Çağlayan, “Allah evliliğinizi hayırlı uğurlu etsin. Ben otuz yıllık evli biri olarak sizleri tebrik ediyorum Allah inşallah sizlerde devletimize, milletimize, ülkemizin bölünmez bütünlüğüne sonuna kadar sahip çıkacak evlatlar nasip eder. Sayın Başkanımızın size selamlarını da getirdim. Önceden üç çocuk isteyen Başbakanımız şimdi bu sayıyı da geçti. Bizim kesinlikle genç nesile ihtiyacımız var. En büyük avantajımız nüfusumuzun genç olmasıdır” dedi.
Tören Bakan Çağlayan’ın evlilik cüzdanını geline vermesi ve çekilen hatıra fotoğraflarla sona erdi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.