BAKAN İSMET YILMAZ, PAZAR GÜNÜ CNN TÜRK EKRANINA KONUK OLACAK

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz farklı yüzü ile Pazar günü CNN Türk ekranına konuk olacak.

03 Ekim 2013 Perşembe 00:00
BAKAN İSMET YILMAZ, PAZAR GÜNÜ CNN TÜRK EKRANINA KONUK OLACAK






Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz farklı yüzü ile Pazar günü CNN Türk ekranına konuk olacak.
Bakan İsmet Yılmaz; çocukluğu, memleket aşkı ve bilinmeyenleri ile Aynur Tartan’la ‘Burada Hayat Var’ın bu haftaki konuğu olacak. Programda bu hafta; Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ve yorumcu Onur Şan ‘Âşıklar Şehri’ Sivas’ı konuşacak.
“Konu memleket, hemşerilik ve çocukluk olunca dilim lal olur” diyen Bakan İsmet Yılmaz, Âşıklar şehri Sivas’ı, memleketinin güzelliklerini, saz ve söz aşkını programda anlatacak. Çocukluk günlerini özlemle dile getiren İsmet Yılmaz, hemşerileriyle gurur duyduğunu, çok mert ve yiğit insanlar olduğunu ifade edecek.
Sivasspor’a gönülden destek veren, kırmızı-beyaz renklere tutkuyla bağlı olan Bakan Yılmaz, programda futbol sevgisine de değinecek.
Sivaslı yorumcu Onur Şan’ın seslendireceği ‘Uzun ince bir yoldayım’ türküsüne Bakan İsmet Yılmaz’ın eşlik edeceği program 6 Ekim Pazar günü saat 16.10’da CNN Türk ekranlarında yayınlanacak.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.