Bakırköy'de sular ne zaman gelecek?

Bakırköy Su kesintisi, Bakırköy'de sular ne zaman gelecek, Bakırköy su kesintisi için İSKİ sabaha karşı saat 05.00'ı verdi

13 Temmuz 2014 Pazar 21:33
Bakırköy'de sular ne zaman gelecek?






Bakırköy Su kesintisi, Bakırköy'de sular ne zaman gelecek, Bakırköy su kesintisi olan yerler

İstanbul'da dün sabah saatlerinden itibaren başlayan su kesintisi bugün de devam ediyor. İSKİ resmi sitesinden su kesintisi yapılan yerlerle ilgili verilen saatleri uzattıkça vatandaşlar da zor durumda kaldı. Günü susuz geçiren Bakırköy'de çok sayıda mahalle, İSKİ'nin açıkladığı suyun gelme saatine güvenerek önce iftar hazırlıklarını erteledi. İftara kadar gelmeyen su yüzünden vatandaşlar hafta sonu için biriktirdiği ev işlerini de yapamadı.
İSKİ, Bakırköy için su geliş saatini önce 17.00, arkasından 19.30, daha sonra 23.00 ve son olarak ta bugün sabah 05.00'ı web sitesinden ilan etti.
Halen Bakırköy'de

KARTALTEPE Mahallesi

OSMANİYE Mahallesi
ZUHURATBABA Mahallesi

sakinleri su alamıyor.

 


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.