BALÇOVA EĞİTİM MAHALLESİ’NE YENİ MUHTARLIK BİNASI

Balçova Belediyesi, kamu kurumlarına yaptığı desteklere bir yenisini ekleyerek Eğitim Mahallesi Muhtarlık binasını yeniledi.

04 Ekim 2013 Cuma 00:00
BALÇOVA EĞİTİM MAHALLESİ’NE YENİ MUHTARLIK BİNASI






Balçova Belediyesi, kamu kurumlarına yaptığı desteklere bir yenisini ekleyerek Eğitim Mahallesi Muhtarlık binasını yeniledi.
Başta eğitim kurumları olmak üzere, vatandaşın hizmet aldığı kamu kurumlarına destekleri ile gündeme gelen Balçova Belediyesi, Eğitim Mahallesi Muhtarlığına yeni bir ofis tahsis etti. Ulaşım güçlüğü ve fiziki eksiklikler nedeniyle yeni bir muhtarlık ofisi tahsis edilmesi için Balçova Belediyesi’ne başvuran Eğitim Mahalle Muhtarı Sami Koçyiğit, yeni hizmet ofisine kavuştu. Balçova Belediye Başkanlığı, daha önce kiralanmış bir dairenin iç düzenlemesini yaparak muhtarlık binası haline getirdi. Bilgisayar, mobilya takımı, oturma gurubu, tv, mutfak araç gereçleri ile döşenen yeni muhtarlık binası, Balçova Kaymakamı Ahmet Beyoğlu, Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaşın katıldığı törenle açıldı.
Törende bir konuşma yapan Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya, daha önce 4 mahalle muhtarlığı binasını yenilediklerini ifade ederek “Biz her ayın sonunda muhtarlarımız ile bir araya gelerek ilçemizdeki sorunlara çözüm arıyoruz. Halkımıza hizmet ederken onların daha sağlıklı koşullarda çalışması gerektiğine inanıyorum. Bu nedenle eski olan binalarını yeniliyoruz, binası yeni olanların ise diğer eksikliklerini tamamlıyoruz” diye konuştu. Balçova Kaymakamı Ahmet Beyoğlu ise “Mahalle Muhtarlarımız kamunun en küçük ama vatandaşa en yakın birimidir. Bu nedenle toplumumuz için çok büyük bir önem taşırlar. Bizler burada örneğini ördüğünüz gibi el birliği ile vatandaşlarımızın huzuru ve iyi hizmet alması için çalışıyoruz” diye konuştu. Konuşmaların ardından yeni muhtarlık binası protokol ve vatandaşlar tarafından hizmete açıldı.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.