BAŞBAKAN ERDOĞAN ADANA’DA

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bir dizi açılış ve temel atma törenine katılmak üzere bugün hava yolu ile Adana’ya geldi.

05 Ekim 2013 Cumartesi 00:00
BAŞBAKAN ERDOĞAN ADANA’DA






Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bir dizi açılış ve temel atma törenine katılmak üzere bugün hava yolu ile Adana’ya geldi.
Başbakanlığa ait özel Ana uçağı ile saat 15.00’de Ankara’dan Adana Havalimanı’na gelen Başbakan Erdoğan’a, eşi Emine Erdoğan’ın yanısıra Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Kültür Bakanı Ömer Çelik, Enerji Bakanı Taner Yıldız ve Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı eşlik etti. Başbakan havalimanında kendisini bekleyen başbakanlık otobüsüne binmeden önce bir vatandaşla yaklaşık 5 dakika sohbet etti. Adana milletvekilleri ve protokol üyeleri tarafından karşılanan Erdoğan, daha sonra otobüse binerek Adana Valiliğine geldi. Burada polis mangası tarafından karşılanan Başbakan Erdoğan, Valilik makamında çıktı. Makama basın mensupları alınmadı.
Bu arada Başbakan Erdoğan’ın gelişi dolayısı ile Adana Havalimanı’nda alınan geniş güvenlik önlemleri dikkat çekti. Bazı vatandaşların başbakana gönderdiği çiçekler, Başbakanlık AFAD görevlisi tarafından cihazla Nükleer Biyolojik Kimyasal (NBC) taramadan geçirildi. Alana Gazeteciler de tek tek aranarak alana alındı. Başbakan gelmeden önce ve geldikten sonra polis helikopteri havada tur attı, başbakanın aracı alandan Valiliğe geçerken de havadan eşlik etti.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.