BASF'tan çevre konferansına destek

BASF, öncü global firmaları bir araya getiren Sustainable Business Summit 2013 Konferansı’na ana sponsor olarak destek verdi.

03 Ekim 2013 Perşembe 09:06
BASF'tan çevre konferansına destek






Sürdürülebilirliği kurum kimliğinin ayrılmaz bir parçası olarak kabul eden dünyanın lider kimya şirketi BASF, öncü global firmaları bir araya getiren Sustainable Business Summit 2013 Konferansı’nın ana sponsorluğunu üstlendi.
2 Ekim Çarşamba günü gerçekleşen konferansta, ekonomik büyümenin ve küresel rekabet gücünün ancak ‘sürdürülebilirlik’ temelinde olabileceği inancına sahip global sektörlerin başarılı isimleri, gelecek vizyonlarını paylaştı. BASF Tedarik Zinciri Geliştirme Kıdemli Uzmanı Inga-Lena Darkow konferansta “Tedarik zinciri yönetiminde sürdürülebilirlik için stratejik bir yol haritası” başlıklı bir konuşma yaptı. Darkow, gündelik hayatın bir parçası haline gelen sürdürülebilirliğin şirketler için önemi ve tedarik zinciri yönetiminde nasıl olması gerektiğine değinerek; sürdürülebilirliğin BASF’nin kurum kimliğindeki önemi ve bu doğrultudaki çalışmalarından da bahsetti. 
BASF, sürdürülebilir bir gelecek için kimya yaratıyor
Dünyanın lider kimya şirketi BASF, çevre, sağlık ve güvenlik konularında belirlediği hedefler doğrultusunda çalışmalarına devam ediyor. ‘Sürdürülebilir bir gelecek için kimya yaratma’ misyonunu sahiplenen şirket, dünya genelindeki enerji verimliliğini artırmak hedefi çerçevesinde 2020 yılı itibarıyla satılan ürünlerin tonu başına global sera gazı emisyonlarını 2002 yılına oranla %40 oranında azaltmayı planlıyor.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.