BAŞİSKELE KOLEJ CADDESİ GENİŞLETİLDİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent genelinde yol çalışmalarını sürdürüyor.

05 Ekim 2013 Cumartesi 00:00
BAŞİSKELE KOLEJ CADDESİ GENİŞLETİLDİ






Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent genelinde yol çalışmalarını sürdürüyor.
Altyapı çalışmaları tamamlanan caddeler elden geçiriliyor. Bu kapsamda Yağmur suyu hattı çalışmaları tamamlanan Başiskele Kolej Caddesi’nde yenileme ve genişletme çalışmasının yanı sıra asfaltlama işlemi de gerçekleştirildi.
Asfalt işi tamamlanan caddede kaldırım çalışması sürüyor. Caddenin bazı yerlerine taş duvar imalatları da yapıldı. Önemli bir bağlantı yolu olma özelliğini taşıyan cadde Atakent ve Yeniköy Mahallelerini, Seymen Mahallesi’nin güney bölgelerine bağlıyor. Cadde ayrıca Vatan ve Hürriyet Mahallelerini de birbirine bağlıyor.
Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmada bin 100 metre uzunluğundaki cadde yenilendi. Çalışma kapsamında caddeye 5 bin ton sıcak asfalt serildi. Caddenin kaldırımlarında ise 4 bin 500 metre bordür, 5 bin 500 metrekare de parke kullanılacak. Cadde elektrik aydınlatması işleriyle tamamlanacak.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.