BAŞKAN ALİUSTAOĞLU, SU ŞEBEKESİNİ TAMİR ETTİ

Devrekani Belediye Başkanı Mümtaz Aliustaoğlu, patlayan su şebekesini onarmak için çizmeyi giyerek onarım çalışmalarına katıldı.

03 Ekim 2013 Perşembe 00:00
BAŞKAN ALİUSTAOĞLU, SU ŞEBEKESİNİ TAMİR ETTİ






Devrekani Belediye Başkanı Mümtaz Aliustaoğlu, patlayan su şebekesini onarmak için çizmeyi giyerek onarım çalışmalarına katıldı.
Kulaksızlar (Kınık) Barajı sulama kanallarında müteahhit firma tarafından Devrekani’nin Karadere mevkiinde yürütülen çalışmalar esnasında şebeke suyu ana hattı zarar gördü.
1 gün boyunca ilçe merkezinde su ana şebekesinden kaynaklanan patlaktan dolayı evlere içme suyu verilemedi. Devrekani Belediyesi tarafından arıza çalışmaları aralıksız onarılmaya çalışıyor. Bu kapsamda yürütülen çalışmaları yerinden incelemek üzere çalışma sahasına gilen Devrekani Belediye Başkanı Mümtaz Aliustaoğlu, ilçe merkezine 1 gün boyunca su verilemediği için işi hızlandırmak istedi. Bu yüzden Başkan Aliustaoğlu, çizmeleri giyip yürütülen çalışmalara katıldı. Çalışmalarda Başkan Aliustaoğlu, eline kazma kürek alarak su şebekesinin tamir edilmesine destek verdi.
Başkan Aliustaoğlu, sorunun giderilmesi için gerekli önlemleri aldıklarını söyledi. İlçenin içme suyu şebeke hattına ek su kaynakları temini için çalışmaların ve girişimlerin devam ettiğini belirten Başkan Aliustaoğlu, İl Özel İdaresi ile sondaj çalışması yapılmak üzere protokol yapıldığını ifade ederek, “Başakpınar mevkiindeki suyun içme suyu olarak tahsisini almak için girişimlerimiz devam ediyor. Hava şartları da müsait olursa önümüzdeki aylarda bir netice alabileceğimiz tahmin ediyorum” dedi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.