BAŞKAN GÜLŞEN BAYRAMI KUTLADI

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesi Belediye Başkanı Mithat Gülşen bir mesaj yayınlayarak vatandaşların kurban bayramını kutladı.

10 Ekim 2013 Perşembe 00:00
BAŞKAN GÜLŞEN BAYRAMI KUTLADI






Zonguldak’ın Çaycuma ilçesi Belediye Başkanı Mithat Gülşen bir mesaj yayınlayarak vatandaşların kurban bayramını kutladı.
Belediye Başkanı Mithat Gülşen mesajında şöyle dedi:
“Sevgili Çaycumalılar, Kıymetli Hemşerilerim, Mübarek Kurban Bayramına Ülkemiz genelinde olduğu gibi ilçemizde de huzur ve güven ortamı içinde ulaşmış bulunuyoruz. Bayramlar insanlar arasında karşılıklı sevgi, saygı ve hoşgörünün pekiştiği, insanların birbiriyle olan dargınlıkları unuttukları, kardeşçe kucaklaştığı özel günlerdir. Bayram günleri mezarlıkları ziyaret ederek ebedi aleme intikal eden yakınlarımız için Fatiha okumalıyız. İlçemizde sevgi evlerinde kalan kimsesiz çocukları, huzur evindeki yaşlıları, hastanelerdeki hastaları ziyaret ederek onları sevindirmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerimle, kesilen kurbanların ve yapılan duaların kabulünü yüce Allah’tan diler, Bütün İslam aleminin ve kıymetli Çaycumalı hemşerilerimin Kurban bayramını en içten dileklerimle kutlar, Hep bir arada sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmeleri temennisiyle sevgi ve saygılarımı sunarım.”
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.