BASKETBOL TAKIMINA MALZEMELERİ VERİLDİ

Şanlıurfaspor Basketbol Takımı’na spor malzemeleri dağıtıldı.

05 Ekim 2013 Cumartesi 00:00
BASKETBOL TAKIMINA MALZEMELERİ VERİLDİ






Şanlıurfaspor Basketbol Takımı’na spor malzemeleri dağıtıldı.
Bu sezon Şanlıurfaspor adına ligde mücadele edecek olan Basketbol takımına malzemeleri, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri ve Şanlıurfaspor Başkan Vekili Uğur Büyükhatipoğlu tarafından teslim edildi.
Çok iddialı bir takım kurarak lige hazırlanan Şanlıurfaspor Basketbol Takımı, idmanlarını devam ettirirken, antrenmanlarda kullanacağı spor kıyafetlerine de kavuşmuş oldu.
Spor malzemelerini dağıtan Büyükhatipoğlu, Şanlıurfaspor’un futboldan sonra basketbolda da çok iyi noktalara geleceğini belirtirken, bu malzemeleri İl Özel idaresi bütçesinden karşıladıklarını söyledi.
Büyükhatpoğlu, “Şanlıurfa’nın spor anlamında en büyük eksikliklerinden biri olarak gördüğümüz basketbol takımını acil bir şekilde kurarak lige katılmasını sağladık. Çok iddialı bir takım kurduk. Şuanda görüldüğü gibi beklediğimizden çok daha iyi bir takım görüntüsü çiziliyor. Bu sene katılacakları ligde şampiyon olacaklarını düşünüyorum. Benim kendilerinden ricam, basketbola ilgili olan gençlerimizi de yetiştirmeleridir. Ben onlara güveniyorum. Şanlıurfa basketbolda da çığır açarak Türkiye’de söz sahibi olacaktır” dedi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.