Bedava metrobüse binemeyince çılgına döndü

Bakırköy İncirli'de metrobüse para vermeden binmeye kalkan şahsa güvenlik görevlileri engel olunca ortalık karıştı. Güvenlik görevlilerine ve vatandaşlara küfürler savuran kişiye çevrede bulunan vatandaşlar evire çevire dayak attı.

09 Kasım 2017 Perşembe 01:22
Bedava metrobüse binemeyince çılgına döndü






Bedava metrobüse binemeyince çılgına döndü

İstanbul Bakırköy'de bedava metrobüse binmeye kalkışınca görevliler tarafından engellenen şahıs, durakta güvenlik ekiplerine saldırdı. Bu sırada vatandaşların tepkisini çeken saldırgan yapılan tüm uyarılara rağmen galiz küfürler savurunca olanlar oldu. Olaya müdahale eden özel güvenlik görevlilerini bile dinlemeyen vatandaşlar küfürbaz beleşçiyi evire çevire dövdü.

HEM BELEŞÇİ HEM KÜFÜRBAZ

İncirli Metrobüs Durağı'nda güvenlik görevlisiyle tartışıp tokat atan şahıs, önce güvenlik görevlisinden sonrada durağa girmeye çalışan bir vatandaştan meydan dayağı yedi. Hakaretler ederek saldırmaya devam eden öfkeli şahsın dayak yediği anlar ve vatandaşların sakinleştirme çabaları cep telefonu kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Edinilen bilgiye göre, Bakırköy İncirli Metrobüs Durağı'nda bulunan güvenlik görevlisiyle bir vatandaş arasında henüz belirlenemeyen neden dolayı tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma sonrasında güvenlik görevlisi ve vatandaşlar öfkeli şahsı olay yerinden uzaklaştırmaya çalıştı. Güvenlik görevlisinin uyarılarını dikkate almayarak hakaretler etmeye devam eden şahıs, bir süre sonra görevliye tokat attı.

TURNİKEDEN ATLAYIP GİRMEK İSTEDİ

Tokat sonrasında sinirlerine hakim olamayarak şahsa vuran güvenlik görevlisini çevredeki vatandaşlar güçlükle ayırdı. Vatandaşlara hakaret eden öfkeli şahıs, 'Ben ölmek istiyorum' diyerek güvenlik görevlisinin üzerine doğru tekrardan gitmeye başladı. Bağırıp küfürler eden öfkeli şahsın turnikeye zarar verdiğini gören bir vatandaş, turnikeden şahsın üzerine atladı. Yediği dayağa aldırış etmeyen öfkeli şahıs hakaretler ederek tehditler savurmaya devam etti. Yaşanan o anlar ise durakta bekleyen bir vatandaş tarafından saniye saniye kaydedildi.

Anahtar Kelimeler:
MetrobüsBedava Metrobüs
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.