BELEDİYE BAŞKANLARI MÜCELDİLİ KONAĞINDA BULUŞTU

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Av.

05 Ekim 2013 Cumartesi 00:00
BELEDİYE BAŞKANLARI MÜCELDİLİ KONAĞINDA BULUŞTU






Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Küçükler, Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği toplantısına katılan belediye başkanları ve birlik üyeleri onuruna Müceldili Konağı’nda akşam yemeği verdi.
Organizasyona Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birlik (JKBB) Başkanı ve Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Olur Belediye Başkanı Rüstem Polat, farklı şehirlerdeki birlik üyeleriyle ilçe belediye başkanları katıldı.
Samimi bir atmosferde geçen etkinlikte davetliler, Müceldili Konağı’nın özel spesiyal menüsüne hayran kaldı. Erzurum mutfağının vazgeçilmez lezzetleri davetlilerin beğenisini kazandı. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, termal turizminin önemine vurgu yaptı. Başkan Küçükler, şunları kaydetti: “Erzurum’un ev sahipliğinde yapılan toplantıyı çok önemsiyoruz. Erzurum, termal turizmde büyük bir öneme sahiptir. Jeotermal kaynaklarımızı çok iyi kullanıp ülke olarak bu alanda zirvede olabiliriz. Kullanım ve işlevsellik noktasında maalesef iyi bir konumda değiliz. İnşallah bu konuda ortak paydada buluşup jeotermal kaynaklarımızı dünya ülkelerine daha güçlü bir şekilde tanıtırız.”
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.