BESNİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜMDEM ASD’YE 400 BİN KAPAK

Besni İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Besni Anadolu Sakatlar Derneği’ne 400 bin mavi kapak bağışı yapıldı.

04 Ekim 2013 Cuma 00:00
BESNİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜMDEM ASD’YE 400 BİN KAPAK






Besni İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Besni Anadolu Sakatlar Derneği’ne 400 bin mavi kapak bağışı yapıldı.
Engelli vatandaşların ihtiyacı olan tekerlekli sandalye temini için toplanan 400 bin adet mavi kapak Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Turaç ve Milli Eğitim Müdürlüğü Şefi Devran Ürey tarafından Besni Anadolu Sakatlar Derneği (ASD) Başkanı Ömer Arslan’a teslim edildi.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Turaç, “Bu proje ile engelli vatandaşlarımıza destek olmanın yanı sıra çevre kirliliğinin önlenmesine de katkıda bulunmayı amaçladık. Gördüğümüz destek karşısında beklediğimizden daha fazla kapak topladık. Kapakları köyden, beldeden ilçeden mezradan her yerden topladık. Bu kapakların toplanmasında başta kampanyayı organize eden Milli Eğitim Müdürlüğü Şefimiz Devran Ürey, personelimiz Zeynel Abidin Zor, Muhittin Biçeroğlu, Nevzat Dündar, İhsan Öztürk ile öğretmenlerimize, öğrencilerimize, velilerimize kısacası emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi.
Daha sonra konuşan Besni Anadolu Sakatlar Derneği Başkanı Ömer Arslan, “ Kurum ve kuruluşlarımız bu tür sosyal sorumluluk projelerine çok duyarlılar. Bu konuda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz rekor denilebilecek bir kapak sayısı ile yaklaşık 400 bin kapak teslim ettiler. Kendilerine bu özverili ve gayretli çalışmaları nedeniyle teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.