BEYAZAY KİLİS ŞUBESİ’NİN AÇILIŞINDA TEKERLEKLİ SANDALYE DAĞITILDI

Türkiye Beyazay Derneği Kilis Şubesi’nin açışında engellilere tekerlekli sandalye dağıtımı gerçekleştirildi.

04 Ekim 2013 Cuma 00:00
BEYAZAY KİLİS ŞUBESİ’NİN AÇILIŞINDA TEKERLEKLİ SANDALYE DAĞITILDI






Türkiye Beyazay Derneği Kilis Şubesi’nin açışında engellilere tekerlekli sandalye dağıtımı gerçekleştirildi.
Söğütlüdere Göl Restoran’da gerçekleştirilen şube açılışı ve etkinliklere; Koordinatör Vali Veysel Dalmaz, Kilis Vali Vekili Ahmet Karatepe, Kilis Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut, AK Parti Kilis Milletvekili Ahmet Salih Dal, Türkiye Beyazay Genel Başkan Lokman Ayva ile Yönetim Kurulu Üyelerinden Nurettin Konar, Hatice Kübra Öztürk, İbrahim Sapan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Bolat, AK Parti Kilis İl Başkanı Reşit Polat, Yavuzlu Belediye Başkanı Mehmet Sakar, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Metin Karakuş, Türkiye Beyazay Derneği Kilis Şubesi Başkanı Hatice Canan Ketrez, daire amir ve müdürleri ile davetliler katıldı.
Türkiye Beyazay Derneği Kilis Şubesi Başkanı Hatice Canan Ketrez, deneğin amaçları hakkında bilgi verdikten sonra Türkiye Beyazay Genel Başkan Lokman Ayva, dernekleri hakkında genel bilgiler verdi.
Daha sonra Kilis’te bulunan Suriyeli sığınmacılar için Beyazay’ın Almanya ve Kilis şubeleri el ele projesi kapsamında Almanya’da yaşayan Türkler, Suriyeliler için aralarında topladıkları yardımı yaptı. Engellilere protokol üyeleri tarafından tekerlekli sandalye dağıtımı ile program sona erdi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.