BİMEKS 115. MAĞAZASINI MANİSA’DA AÇTI

Türkiye’nin önde gelen teknoloji marketlerinden Bimeks Türkiye genelindeki 115.

16 Kasım 2013 Cumartesi 00:00
BİMEKS 115. MAĞAZASINI MANİSA’DA AÇTI






Türkiye’nin önde gelen teknoloji marketlerinden Bimeks Türkiye genelindeki 115., Manisa’daki 4. mağazasını Salihli’de açtı.
Türkiye’nin dört bir yanında yeni mağazalarını açmaya devam eden Bimeks’in Manisa’daki 4. mağazası Salihli Kipa Alışveriş Merkezi’nde (AVM) hizmete girdi. Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar yeni mağazanın açılış kurdelesini keserek, hayırlısı olsun temennisinde bulundu. Her geçen gün binlerce çeşit ürünle hizmet veren Bimeks’in açılışına vatandaşların da ilgisi yoğun oldu. Açılışa özel indirimli ürünlerden almak isteyen Salihli halkı, mağazanın önünde uzun kuyruklar oluşturdu.
Bimeks olarak mutlu bir gün yaşadıklarını ifade eden Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar, ”Manisa’daki 4. Mağazamızı şehrimizin güzel ilçesi Salihli’de açtık. Salihlili hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum. Sabahın erken saatlerinde kuyruğa girdiler. Bimeks olarak bir hedefe doğrultusunda geceli gündüzlü çalışıyoruz. 2015 itibariyle tüm illerimizde büyük ilçelerimizde mağazalarımızı açacağız. Manisa potansiyel olarak ekonomik anlamda önemli bir şehrimiz. Mutluyuz ve memnunuz. Türkiye’de 115. Mağazamızı açtık. 2015 sonu itibariyle 170-180 mağazaya ulaşmayı hedefliyoruz. Mağazamız Salihli hemşehrilerimize hayırlı olsun” dedi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.