BİMEKS ŞANLIURFA’DA 2. MAĞAZASINI AÇTI

Bimeks Türkiye’nin dört bir yanında yeni mağazalarını açmaya devam ediyor.

10 Ekim 2013 Perşembe 00:00
BİMEKS ŞANLIURFA’DA 2. MAĞAZASINI AÇTI






Bimeks Türkiye’nin dört bir yanında yeni mağazalarını açmaya devam ediyor. Anadolu’daki yatırımlarına hız kesmeden ve artırarak sürdüren Bimeks, Türkiye genelindeki 84., Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ndeki 15., ve Şanlıurfa’daki 2. mağazasını Piazza AVM’de açtı.
Bimeks’in mağaza açılışına, Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar, İcra Kurulu Üyeleri Önder Yüksel ve Muhittin Şenel katıldı.
İndirimli ürünlerden faydalanmak isteyenlerin saatler öncesinden kuyruk oluşturduğu mağaza önünde açılışla birlikte tüm ürünler büyük ilgi gördü.
Açılış kurdelesi kesiminin ardından konuşan Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar, Bimeks’in geleneksel hale gelen ‘Büyük Açılış’ indirimleri her zaman olduğu gibi teknoloji severleri bir araya getirdiğini ifade ederek, “Ürün ağına televizyon, bilgisayar, cep telefonu ve binlerce çeşit ürünün yanı sıra beyaz eşya, hobi grubu ve spor ürünlerini de eklemektedir. Bimeks, genişleyen ürün çeşidiyle teknoloji alışverişinin vazgeçilmez adresi olmaya devam etmektedir. Açılan yeni mağazada büyük indirimlerin başında akıllı telefonlar, notebooklar ve büyük ekranlı televizyonlar gelmektedir” dedi.
81 ilde her şehre en az bir Bimeks mağazası açma hedefine güçlü adımlarla yaklaştıklarını söyleyen Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar, “Geçtiğimiz günlerde Rekabet Kurumu tarafından İngiliz Perakende Şirketi Electro World’ün Türkiye’deki 32 mağazası Bimeks’e geçirmek için Türkiye iştiraki Dixons Retail’i satın almasına izin verilmiştir. Açmış olduğumuz yeni mağazalarımızla birlikte çoklu kanal yapısıyla büyüme stratejisini benimsiyoruz. Bimeks olarak istikrarlı büyüme ve sürdürülebilir karlılığı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.
Açılışa özel stoklarla sınırlı olan tüm indirimli 15 gün boyunca geçerli olacağını ifade eden Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar, yüzlerce üründe sunulacak indirim fırsatıyla Şanlıurfalılar açılış heyecanını fırsata dönüştürdüklerini de sözlerine ekledi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.