BOZGEYİK, DEMOKRATİKLEŞME PAKETİNİ ELEŞTİRDİ

Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Mehmet Bozgeyik, demokratikleşme paketine eleştiride bulundu.

04 Ekim 2013 Cuma 00:00
BOZGEYİK, DEMOKRATİKLEŞME PAKETİNİ ELEŞTİRDİ






Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Mehmet Bozgeyik, demokratikleşme paketine eleştiride bulundu.
SP İl Başkanlığı’nda gerçekleştirilen basın açıklamasına SP Genel İdare Kurulu Üyesi Mehmet Bozgeyik, Genel İdare Kurulu Üyesi Mehmet Karalar, Silivri İlçe Başkanı Mahmut Hamdemirci, SP Kilis İl Başkanı Şerif Karakurt ile partililer katıldı.
Genel İdare Kurulu Üyesi Mehmet Bozgeyik, 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler ile ilgili olarak Saadet Partisi’nin 81 ilde çalışmalarına başladığını belirterek, “Yerel seçimlerde başarılı olmak için şimdiden çalışmalarımıza başladık. İnşallah halkımızın desteği ile başarılı olacağız. Kadrolarımızın geçmişteki başarıları ortadadır” dedi.
Bozgeyik, her seçimde olduğu gibi bu seçim de en hazırlıklı şekilde girmek üzere SP Genel Merkezi’nin 5 haftalık bir çalışma programı başlattığını kaydederek, “Seçim çalışmalarımız sürüyor. Bunun yanında hükümet demokratikleşme paketini açıkladı. Sayın Başbakan paketin takdiminde, maalesef paket hazırlarken AB kriterlerini de kendilerine referans aldıklarını söylüyor. Oysa temel hak ve hürriyetler ve insanca yaşama konusunda en temel referans bin yıl bu coğrafyaya ve dünyaya adalet, barış ve huzur veren kendi medeniyet değerimiz olmalıdır. Keşke Avrupa’yı değil, kendi medeniyetimizi referans aldıklarını söyleselerdi” ifadelerini kullandı.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.