BÜ ÖĞRENCİLERİNDEN BAŞKAN AKIN’A ZİYARET

Bartın Üniversitesi’nde eğitim gören öğrenciler Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti.

04 Ekim 2013 Cuma 00:00
BÜ ÖĞRENCİLERİNDEN BAŞKAN AKIN’A ZİYARET






Bartın Üniversitesi’nde eğitim gören öğrenciler Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti.
Belediye Başkanı Cemal Akın öğrencileri makam odasında ve meclis salonunda misafir ederek talep ve önerilerini dinledi. Son olarak Bartın Üniversitesi’nden gelen öğrencileri belediye meclis salonunda misafir eden Başkanı Akın öğrencilerle bir süre sohbet etti.
Başkan Akın ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, bu güne kadar öğrencilerle çeşitli etkinlik ve projelerde birlikte olduklarını belirterek, öğrencilerin belediyece çözülebilecek sorunlarının ortadan kaldırılması ile ulaşım ve benzeri taleplerinin karşılanması noktasında yardımcı olduklarını söyledi.
Belediye olarak her zaman öğrencilerin yanında olduklarını belirten Akın, “Onlarla çeşitli etkinliklerde bir araya geldik. Üzerimize düşen konularda yardımcı olduk. Bundan sonrada aynı şekilde gerekli desteği vermeye devam edeceğiz. Öğrencilerin Kış günlerinde de gidebileceği bir yer meydana getirerek, kentte bulunmayan bir yaşam alanı ihtiyacını karşılamak üzere Yalı’ya Yaşam Merkezi yapıyoruz. Bartın’ın tarihi Taşhan mimarisine uygun olarak tasarladığımız Yaşam Merkezi’mizde kafeterya, pastane, fastfood, çay salonu gibi mekanlar olacak. Çok amaçlı salon olacak. Çok amaçlı salonda tören, konferans, sinema, bowling ve spor salonu gibi hizmetler verilebilecek” dedi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.