BUDO’YA HAVA MUHALEFETİ ENGELİ

Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO), hava muhalefetleri sebebiyle sabah 07.

04 Ekim 2013 Cuma 00:00
BUDO’YA HAVA MUHALEFETİ ENGELİ






Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO), hava muhalefetleri sebebiyle sabah 07.00 ile 09.30 seferlerini iptal etti.
Edinilen bilgiye göre, sabah 07.00’de Bursa’nın Mudanya ilçesinden İstanbul Kabataş iskelesine hareket etmesi beklenen Hüdavendigar feribotu hava engeline takıldı. Sabah saatlerinde İstanbul’a gitmek için Mudanya iskelesine gelen vatandaşlar hava muhalefetine takıldı. Bazı vatandaşlar biletlerini iptal ettirirken, bazıları ise diğer seferleri bekledi. Daha sonra 09.30’daki feribot seferi de iptal edildi.
Hazırlıkların tamamlanmasıyla saat 11.00’de Mudanya’dan kalkan Hüdavendigar feribotu, yaram saat sonra iskeleye geri dönmek zorunda kaldı. Bir süre iskelede bekleyen yolcular, daha güvenli olduğu söylenen Nilüfer Hatun feribotuna aktarıldı. Yaklaşık 5 saatlik bir ertelemenin ardından feribot saat 12.00 sıralarında Mudanya İskelesi’nden İstanbul Kabataş’a hareket etti.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.