Bugün hava nasıl olacak? 6 il için sağanak uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğünce, Giresun ve Ordu'da yerel kuvvetli yağış beklendiği bildirildi. Doğu Anadolu Bölgesi'nde de 4 ilde gök gürültülü sağanak etkili olacak.

24 Haziran 2018 Pazar 13:03
Bugün hava nasıl olacak? 6 il için sağanak uyarısı






Bugün hava nasıl olacak? 6 il için sağanak uyarısı

ANKARA (AA) - Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Giresun'da saat 21.00'e kadar, Ordu'da ise saat 20.00'ye kadar yerel olarak kuvvetli (21-50 kilogram/metrekare) sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor.

Vatandaşların ani sel, su baskını, yıldırım ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları gerekiyor.

Doğu'da 4 ilde sağanak

Doğu Anadolu Bölgesi'nde de 4 ilde gök gürültülü sağanak etkili olacak.

Hava sıcaklığının mevsim normallerinde seyretmesi beklenen bölgede, rüzgarın kuzey ve kuzey batılı yönlerden orta, yağış anında kuvvetli esmesi bekleniyor.

Muhabir: İlhami Erkılıç, Zehra Aydın

Son Güncelleme: 24.06.2018 12:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.