BÜYÜKŞEHİRLİ GENÇ MASA TENİSÇİLER LİGE HAZIRLANIYOR

Bayanlar Masa Tenisi Süper Liginde zirve mücadelesi veren Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Masa Tenisi takımı, erkeklerde ise alt yapıdan yetiştirdiği genç masa tenisçilerle bu yıl da 2.

04 Ekim 2013 Cuma 00:00
BÜYÜKŞEHİRLİ GENÇ MASA TENİSÇİLER LİGE HAZIRLANIYOR






Bayanlar Masa Tenisi Süper Liginde zirve mücadelesi veren Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Masa Tenisi takımı, erkeklerde ise alt yapıdan yetiştirdiği genç masa tenisçilerle bu yıl da 2. Lig’de mücadele etmeye devam edecek.
Antrenör Uğur Aksoy nezaretinde Onur Seymen, Serhat Öter, Enes Cambazlar’dan oluşan erkek takımı hazırlıklarını Seka Sporcu Eğitim Merkezi Masa Tenisi Salonu’nda yaptığı çalışmalarda sürdürüyor.
Geçtiğimiz sezon lige katılarak tecrübe edinen genç raketler, performanslarıyla göz doldururken, gelecek içinde iyi sinyaller vermişti. Bu sezon ligde üst sıralarda yer almak için mücadele edecek olan genç raketler hazırlık çalışmalarında gösterdikleri performansla beğeni kazandı. 4-6 Ekim tarihleri arasında Zonguldak’ta yapılacak olan Erkekler 2. Lig müsabakalarında boy gösterecek olan mavi beyazlılar ilk etapta iyi sonuçlar alabilmek için mücadele edecek.
Büyükşehirli genç masa tenisçiler, 2. Ligi Erkekler liginin İlk etap müsabakalarında birinci gün sırasıyla Linun MTİ, Denizlispor, BOSHspor, ikinci gün ise İzmir DSİSpor, Fenerbahçe Veteran Masa Tenisi Derneği, Konya Barosu, Arıköyspor ve Burdur Süleyman Oğuz ilköğretim okulu takımlarıyla karşılaşacak. Oldukça zorlu olan 2. Lig erkekler liginde, Büyükşehirli genç masa tenisçilerin müsabakaları kazanması bekleniyor.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.