BÜYÜKŞEHİRLİ MİNİK MASA TENİSÇİLER İLK SINAVINA ÇIKIYOR

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’lu minik Masa Tenisçiler Kırklareli’nde ilk sınavına çıkacak.

10 Ekim 2013 Perşembe 00:00
BÜYÜKŞEHİRLİ MİNİK MASA TENİSÇİLER İLK SINAVINA ÇIKIYOR






Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’lu minik Masa Tenisçiler Kırklareli’nde ilk sınavına çıkacak.
Geçtiğimiz yıl başlatılan proje ile Masa tenisinde alt yapıya büyük yatırımlar yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor, alt yapıda kurduğu kadroyla ilk sınavına çıkıyor. Kağıtspor, Masa Tenisi Alt Yapı Projesi’yle okullarla iş birliği içerisine girerek, alt yapıya yönelik önemli hamleler gerçekleştirdi. Türkiye’nin masa tenisi alt yapısını oluşturmak için İzmit, Gebze ve Darıca’da ki salonlarında 250 masa tenisçiyle eğitimlerini sürdüren minik yeteneklerden sekiz sporcu ilk resmi maçlarına Kırklareli’nde çıkacak.
Geçtiğimiz yıl okullara 507 masa tenisi dağıtan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kağıtspor ile birlikte masa tenisinde dev bir sporcu ordusu oluşturdu. Derslere öğrenciler yoğun ilgi gösterirken antrenör Zeki Bulut, Uğur Aksoy ve Yıldız Merali nezaretinde çalışmalarını sürdüren ve 7 ile 9 yaşları arasındaki minik masa tenisçiler son sistemle donatılmış Masa Tenisi idmanlarını yapıyor. Seka Sporcu Eğitim Merkezi Masa Tenisi Spor Salonunda yer alan, robot masa tenisçilerle çalışan minik öğrenciler, antrenörlerin şampiyona öncesi uyarılarını da dikkatli bir şekilde dinliyor.
Berkay Korktürk, Yavuz Selim Karamık, Kaan Mumcu ve Emre Çalışkan’dan oluşan erkek takımı ile Ayşe Betül Kocabaş, Sude Balaban, Azra Balaban ve Nur Bahar Koç’ta oluşan kız takımı 12-13 Ekim tarihleri arasında Türkiye Minikler Masa Tenisi Şampiyonası grup elemelerinde mücadele edecek. İlk kez bir resmi müsabakaya katılacak olan minik masa tenisçilerin ilk deneyimlerinde tecrübe kazanarak bir üst tura çıkması hedefleniyor.
Minik masa tenisçilerin, son idmanlarında sporcular ve velilerle birlikte bir araya gelen, Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Masa Tenisi branş yöneticisi İslam Yücel, sporcularla başarı dileklerinde bulundu. Turnuva öncesi sporcularla konuşan Yücel, “Bir yıl önce başlattığımız bu projeyle artık turnuvalara katılabilecek düzeyde alt yapıda takımımızın olması bizim açımızdan mutlu edici bir tablo. Bu turnuvada iyi sonuçlar alabilmek için mücadele edeceğiz. Burada eksiklerimizi ve bir yıldır yaptığımız çalışmalarımızı göreceğiz. Minik sporcularımız turnuva tecrübesini kazanacaklar” dedi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.