BUZ PATENCİLER ALTINCI KUPANIN PEŞİNDE

Kulüpler bazında Buz Pateni branşında Türkiye’nin marka kulübü olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor, geçtiğimiz sezonu da şampiyon olarak tamamlamıştı.

10 Ekim 2013 Perşembe 00:00
BUZ PATENCİLER ALTINCI KUPANIN PEŞİNDE






Kulüpler bazında Buz Pateni branşında Türkiye’nin marka kulübü olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor, geçtiğimiz sezonu da şampiyon olarak tamamlamıştı. Bugüne kadar yapılan şampiyonlarda birçok dereceler elde eden mavi beyazlı buz patenciler, geçtiğimiz sezon Buz Pateni Federasyon Kupası Teşvik Ligi şampiyonluğunu beşinci kez müzesine götürerek, ulaşılması zor bir rekora imza atmıştı.
Bu yılda kupayı kazanmak isteyen mavi beyazlı buz patenciler hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’lu Buz Patenciler, Antrenörler Rana Göçmen, Ece Ongül, Hasan Basri Akman ve Ali Demirboğa nezaretinde, otuz buz patenciyle yeni sezon hazırlıklarını Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Olimpik Buz sporları salonunda sürdürüyor. Kağıtspor’lu buz patenciler bu yıl, geçtiğimiz yıl olduğu gibi şampiyon olarak müzesine altıncı kez şampiyonluk kazandırmak istiyor. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Buz Pateni branş sorumlusu Murat Uzar, yeni sezonda da şampiyon olmak için mücadele edeceklerini belirtti.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.