ÇAPA: 1 YILDA 24 YABANCI DİL KURSU AÇTIK

Kırklareli Halk Eğitim Merkezi (HEM) ve Akşam Sanat Okulu (ASO) Müdürlüğü tarafından 1 yıl içersinde 24 yabancı dil kursu açıldı.

03 Ekim 2013 Perşembe 00:00
ÇAPA: 1 YILDA 24 YABANCI DİL KURSU AÇTIK






Kırklareli Halk Eğitim Merkezi (HEM) ve Akşam Sanat Okulu (ASO) Müdürlüğü tarafından 1 yıl içersinde 24 yabancı dil kursu açıldı.
2012- 2013 eğitim-öğretim yılında 2 Arapça, 2 Bulgarca, 20 İngilizce olmak üzere kurum tarafından 24 yabancı dil kursu açıldı. Açılan 24 yabancı kursta 400 kursiyer, seçtikleri dilde kurs görerek sertifika almaya hak kazandı. Kırklareli Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Hayati Çapa, “ Kurumumuz bünyesinde açılan 24 kursa kursiyerlerimiz tarafından yoğun ilgi ile karşılandı” dedi.
1 yıl içinde 24 yabancı dil kursu açtıkları bu kurslara 400 kursiyerin katılarak yabancı dil öğrendiğinin altını çizen Çapa, “ Yabancı dil kurslarımızda ki kursiyer profilini incelediğimizde, toplumumuzun her kesiminden insanımızın olduğunu görmekteyiz. Halk Eğitim Merkezi olarak temel hedefimiz her zaman, her yerde, herkes için hayat boyu eğitimdir. Bakanlığımızın son yıllarda Hayat Boyu Öğrenme ile ilgili yaptığı düzenlemelerde, insan hayatının her anıyla ilgili programlarımız var. 1 yıl içinde açılan 24 kursa Kırklarelili halkının yanında, üniversite öğrencileri de talep ediyor” şeklinde konuştu.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.