CHP ÇİĞLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI ALİ TALAK:

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü nedeniyle Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) İzmir Temsilciliği yetkilileriyle İzmir Büyükşehir Belediyesi Seyrek Köpek Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çiğli Belediye B

05 Ekim 2013 Cumartesi 00:00
CHP ÇİĞLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI ALİ TALAK:






4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü nedeniyle Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) İzmir Temsilciliği yetkilileriyle İzmir Büyükşehir Belediyesi Seyrek Köpek Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çiğli Belediye Başkan Aday Adayı Ali Talak, hayvanların yaşam alanlarının düzenlenmesi gerektiğini söyledi.
HAYTAP İzmir Temsilcisi Esin Önder, HAYTAP İzmir Temsilciliği Basın Sözcüsü Şule Baylan ve bir grup hayvansever ile birlikte ziyaret ettiği İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne ait Seyrek Köpek Bakımevi hakkında açıklamalarda bulunan Ali Talak, bakımevinde hayvan hakları konusunda herkesi duyarlı olmaya davet etti ve ““Bugüne kadar gezdiğim bakımevleri ve barınaklar içerisinde en düzenli, bakımlı ve temiz olanı” dedi.
ÇİĞLİ’DE SAHİPSİZ HAYVAN KALMAYACAK
Bakımevindeki köpekleri sevmeyi de ihmal etmeyen Ali Talak, başkan olması durumunda Çiğli’de sokaklarda başıboş, sahipsiz hayvan kalmayacağı sözünü verdi:
“Ben hayvanları çok seviyorum. Onlara hayvan demek istemiyorum, çünkü onlar bizim can dostumuz. Hayvanları sevenlerin insanları daha içten seveceğini düşünüyorum. Başkan olmamız durumunda, kentte başıboş sahipsiz hayvan kalmayacak. Can dostlarımıza sevgi elimizi uzatacağız. Oluşturacağımız bakımevleriyle hayvanlarımız çağdaş koşullar içinde yaşam hakkı bulacak.”
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.