CHP ÇİĞLİ’DEN GÖVDE GÖSTERİSİ

CHP Çiğli İlçe Örgütü, Çiğli Belediye Başkanlığı makamına talip olan aday adaylarıyla Doğal Yaşam Parkı Kuğulu Kafe’de düzenlediği kahvaltılı toplantıyla bir araya geldi.

05 Ekim 2013 Cumartesi 00:00
CHP ÇİĞLİ’DEN GÖVDE GÖSTERİSİ






CHP Çiğli İlçe Örgütü, Çiğli Belediye Başkanlığı makamına talip olan aday adaylarıyla Doğal Yaşam Parkı Kuğulu Kafe’de düzenlediği kahvaltılı toplantıyla bir araya geldi. Toplantı da CHP Çiğli İlçe Örgütü Başkanı Nihat Gültekin aday adaylarına birlik ve beraberlik mesajı verdi.
CHP Çiğli İlçe Örgütü, Çiğli Belediye Başkanlığı makamına talip olan aday adaylarıyla bir araya gelerek adeta gövde gösterisi yaptı. Toplantıda konuşan CHP Çiğli İlçe Başkanı Nihat Gültekin aday adaylarına teşekkür ederek, birlik ve beraberlik çağrısı yaptı. "Hedefleri olan bir partiyiz" diyen İlçe Başkanı Gültekin, “Bizler Cumhuriyet Halk Partisi’nin birer üyesiyiz. Hepimizin ortak amacı, partimizi bir adım daha ileriye götürmek. Partimizin Türkiye’de gerçekleştirmek istediği idealleri vardır. Hedefleri çok büyük olan bir partiyiz. Bize düşen bu uğurda çalışmaktır. Öncelikle yereldeki iktidarı başarıyla kazanmak ve asıl hedef olan Türkiye’de genel iktidarı alıp genel seçimleri kazanıp Genel Başkanımızı Başbakan yapmaktır. Elimizden gelen gayreti sizlerle birlikte Çiğli halkımızla birlikte gerçekleştireceğiz. Demokrasi kültürünü, barışı ve özgürlüğü ön planda tutarak bu başarıyı gerçekleştireceğimize yürekten inanıyorum” diye konuştu.
Aday adaylarına seslenen Gültekin, “Birlik ve beraberlik içerisinde kendi aramızda atışma olmadan hareket edelim. Hepiniz CHP için değerlisiniz. Partimiz için çalışalım birlikte el ele partimizi ileriye taşıyalım” dedi.
TOPLANTIYA KATILAN ADAY ADAYLARI
Toplantıya CHP Çiğli ilçe Başkanı Nihat Gültekin ev sahipliği yaparken ilçe yönetiminin yanı sıra Belediye Başkanlığı’na talip olan aday adaylarından Ali Talak, Birol Soylu, Semra Aksu, Gürbüz Bal, Hasan Arslan, Behçet Köymen, Aziz Buğa, Figen Erol, Şeref Bektaş, Barış Ballıkaya, Ayhan Güneş, Mustafa Doğan, Yekta Ünsal ve Veli Kasap katılırken; mevcut Belediye Başkanı ve tekrar aday olan Metin Solak, Ester Bulut, Ali Karayılan ile Ali Rıza Koçer mazeret bildirerek toplantıya katılmadı.
Ayrıca memur oldukları için farklı bir seçim takvimi uygulanan henüz dosyalarını teslim etmeyen aday adaylarından Tülin Koç ve Yaşar Gül de toplantıda hazır bulundu.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.