CHP YENİMAHALLE’DEN DAYANIŞMA YEMEĞİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yenimahalle İlçe Teşkilatı, dayanışma yemeğinde bir araya geldi.

10 Ekim 2013 Perşembe 00:00
CHP YENİMAHALLE’DEN DAYANIŞMA YEMEĞİ






Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yenimahalle İlçe Teşkilatı, dayanışma yemeğinde bir araya geldi. Yemeğe, birlik ve beraberlik mesajları damga vurdu.
Batıkent Kültür, Ticaret ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen yemeğe, CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, CHP Ankara milletvekilleri İzzet Çetin, Levent Gök, Hatay Milletvekili Refik Eryılmaz, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Ayaş Belediye Başkanı Ali Başkaraağaç, CHP İl Başkanı Zeki Alçın, Yenimahalle İlçe Başkanı Ali Buçan, OSİAD Başkanı Adnan Keskin, Anadolu OSB Başkanı Hüseyin Kutsi Tuncay, CHP’li belediye parti meclis üyeleri, il ve ilçe örgütleri, muhtarlar ve çok sayıda partili katıldı. CHP İlçe Teşkilatı’nın hizmetlerini tanıtan sinevizyon gösterimi ile başlayan yemek, protokol konuşmalarıyla devam etti. Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, konuşmasında hükümetin Türkiye’nin kaderi ile oynadığını söyleyerek, “Bu iktidar Türkiye’yi dönüştürmek istiyor. Artık korku, endişe, yıldırma politikaları devlet uygulamalarının temelini oluşturdu. Medya özgürlüğünü kaybetti. Yargı, AKP’nin arka bahçesine dönüştü. Bu olumsuzluklar karşısında demokrasiyi yaşatmak için herkesin ödemesi gereken bir takım diyetler var. Türkiye’nin demokratik bir depreme ihtiyacı var. Bu depremi CHP’liler yapacak. Bizim tek gücümüz insanımızdır” dedi.
Keskin, konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusu da yaparak, “Birbirimize saygı duymasını bileceğiz. Yeteneği, birikimi olan herkesin bu partideki makamlarda yeri vardır. Hep birlikte partimize sahip çıkacağız” ifadelerini kullandı.
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar da, gecede kısa bir konuşma yaparak bu yemeğin CHP’deki gönül birliğini pekiştirmesini diledi. Yenimahalle’nin Türkiye’de ses getiren bir ilçe haline geldiğini kaydeden Yaşar, “Yenimahalle Cumhuriyet’in ilçesidir ve öyle kalmaya devam edecektir. 65 yaşımda sabahın 08.00’inden akşamın 12.00’sine kadar halkımla kol kola, yürek yüreğe mücadele veriyorum” diye konuştu.
“HER KARARA SAYGILIYIM”
CHP Genel Merkez yöneticilerinin aldığı her karara saygılı olduğuna vurgu yapan Yaşar, “Bugüne kadar kendim hiçbir şey talep etmedim. Partim görev verdi, görevimi yerine getirdim. Yine görev verirse görevimi yerine getireceğim. Ayrıca Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ankara’nın her noktasında belediye başkan aday adayı olan tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum“ şeklinde konuştu. Yaşar’ın konuşması uzun süre ayakta alkışlandı.
Yemeğin ardından Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, masaları tek tek dolaşarak partililerle selamlaştı. Daha sonra Yaşar, Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin ve diğer partilileri Batıkent Kültür ve Sanat Merkezi’ndeki makamında ağırladı.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.