CHP’Lİ KÖPRÜLÜ TANITIM GÜNLERİ ETKİNLİĞİNE KATILDI

CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü Ankara’da düzenlenen ‘Tekirdağ Tanıtım Günleri’ açılış törenine katıldı.

04 Ekim 2013 Cuma 00:00
CHP’Lİ KÖPRÜLÜ TANITIM GÜNLERİ ETKİNLİĞİNE KATILDI






CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü Ankara’da düzenlenen ‘Tekirdağ Tanıtım Günleri’ açılış törenine katıldı.
3-6 Ekim tarihlerinde, Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe belediye başkanları, milletvekilleri ve Tekirdağlılar de katıldı. Bu yıl ilk kez düzenlenen ve Tekirdağ’ın tanıtımı adına gerçekleştirilen bu etkinliğin son derece önemli olduğunu belirten Köprülü, Türkiye’nin en büyük ilçelerinden ve en önemli ilçelerinden olan Çorlu’nun ve diğer ilçelerin tanıtımı adına yapılan ve 3 gün sürecek olan bu etkinliğin açılışına katılmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti.
Tekirdağ‘ın Türkiye’nin kalkınmasına yönelik stratejik bir önemde olduğunu vurgulayan Köprülü, gerek turizmi ile gerekse ekonomiye sunduğu katkıyla Tekirdağ ilinin gözde şehirlerden olduğunu söyledi. CHP’li Köprülü; Tekirdağ ilini tanıtmak adına Başkent Ankara’da düzenlenen Tanıtım Günlerine tüm Ankaralıların katılmasını temenni ettiklerini bildirdi.
Tanıtım günleri açılışında; Çorlu Belediyesi halk oyunları ekibi güzel bir gösteri sunarken; etkinlik süresince Tekirdağ, Çorlu, Muratlı ve Saray belediyelerine ait tanıtım stantlarında Tekirdağ’ın yöresel lezzetleri, kültürü ve tarihine ilişkin tanıtımların slayt gösterilerinin ve çeşitli sunumların yapılacağı ifade edildi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.