DAMADINI BIÇAKLA ÖLDÜREN ZANLI YAKALANDI

İstanbul’daki damadının yanına yerleşen eşi ve kızını geri almak isteyen koca, dehşet saçtı.

03 Ekim 2013 Perşembe 00:00
DAMADINI BIÇAKLA ÖLDÜREN ZANLI YAKALANDI






İstanbul’daki damadının yanına yerleşen eşi ve kızını geri almak isteyen koca, dehşet saçtı. Damadı Hüseyin Karasu’yu (31) bıçakla öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan A. G. (53), adliyeye sevk edildi.
Olay, 01 Ekim 2013 tarihinde Kocasinan Merkez Mahallesi Bahçeli Sokak üzerinde saat 00:20 sularında Bahçelievler’de meydana geldi. Sivas’ta yaşanan olayda, şüpheli Ali Güneş (53) eşi ile tartıştı. Bunun üzerine tartıştığı eşi İstanbul’a damadının evine yerleşti. Şüpheli Ali Güneş bir süre sonra eşinin peşinden giderek kızının yanına geldi. Eve geldiğinde, damadı Hüseyin Karasu (31) ile tartışan zanlı, evde bulanan bıçak ile damadı Karasu’yu öldürdü. Olay ile ilgili çalışma başlatan Cinayet Büro Ekipleri kısa sürede katil zanlısı babayı yakaladı. Ali Güneş emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.