DASİDEF ÜYELERİ ŞİFA’DAN SAĞLIK HİZMETİ ALACAK

Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON) Genel Sekreteri Mustafa Günay ve Doğu Anadolu Sanayici ve İşadamları Dernekleri Federasyonu (DASİDEF) Başkanı Osman Dolar, Özel Erzurum Şifa Hastane’si Başhekimi Opr.

04 Ekim 2013 Cuma 00:00
DASİDEF ÜYELERİ ŞİFA’DAN SAĞLIK HİZMETİ ALACAK






Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON) Genel Sekreteri Mustafa Günay ve Doğu Anadolu Sanayici ve İşadamları Dernekleri Federasyonu (DASİDEF) Başkanı Osman Dolar, Özel Erzurum Şifa Hastane’si Başhekimi Opr. Dr. Sabahattin Dalga’yı makamında ziyaret etti.
3.Doğu Anadolu Kalkınma İşbirliği Köprüsü (DAKİK-3) toplantısı için Erzurum’da bulunduklarını belirten (TUSKON) Genel Sekreteri Mustafa Günay iş görüşmeleri devam ederken bu boşluğu değerlendirme adına Doğu Anadolu Sanayici ve İşadamları Dernekleri Federasyonu (DASİDEF) Başkanı Osman Dolarla Şifa Hastanesini ziyaret sebebimiz Doğu’daki federasyona kayıtlı üyelerin Şifa Hastanesi’nden kaliteli sağlık hizmeti alma şartlarını konuşmak için geldiklerini söyledi.
Doğu Anadolu Sanayici ve İşadamları Dernekleri Federasyonuna kayıtlı 4 bine yakın üye olduğunu kaydeden Günay, “Şifa Hastanesi’nin doğu insanına kaliteli hizmet verdiğini devamlı duyuyoruz. Her işin başı da sağlık olduğuna göre, iş adamları içinde vakit çok önemli bir sağlık kurumuna gittiklerinde işlerinin çok kısa sürede bitmesini isterler. Bu özel sağlık kuruluşunda da hızlı ve kaliteli hizmet verildiğini hep duyuyoruz. Bu bölgedeki federasyonumuza kayıtlı iş adamlarının bu sağlık hizmetinden faydalanması için gerekli şartları öğrenmek için geldik” dedi.
Görüşmeden duyduğu memnuniyeti dile getiren hastane başhekimi Sebahattin Dalga’da bu konuda üzerlerine düşen her türlü hizmet görevini yapmaya hazır olduklarını ifade ederek, “İşadamlarımızın öncelikle sağlıklı olmaları en büyük arzumuz, ama hastalanmaları durumunda da kendilerini şifa da görmek isteriz. Genel olarak işadamlarımızda şunu görüyorum. Her hangi bir hastalık söz konusu olduğunda akıllarına İstanbul, Ankara gelmesin belki biraz iddialı olacak ama bu belirtmek zorundayım. Batıya gitmekle sadece paraları çok gideceğini unutmasınlar. Sağlık hizmeti konusunda Batıdan fazlamız var eksiğimiz yok. Şifa Hastanesi bölge için büyük bir nimet ama insanımıza bunu tam anlatamadık buda bizim eksiğimizdir.” Şeklinde konuştu.
Son olarak her iki tarafında mutabık kaldığı protokol metninin yazıya döküldükten sonra imzalanmak için en kısa zamanda tekrar bir araya gelmek üzere görüşme sona erdi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.