DEMOKRAT PARTİ İL KONGRESİ YAPILDI

Demokrat Parti (DP) Gaziantep İl Kongresi yapıldı.

05 Ekim 2013 Cumartesi 00:00
DEMOKRAT PARTİ İL KONGRESİ YAPILDI






Demokrat Parti (DP) Gaziantep İl Kongresi yapıldı. Kongreye katılan DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, “Geçmişimizi satır satır biliyoruz. Bu büyük geçmişi bu milletin tarihinde nereye tekabil ettiğini iyi biliyoruz” dedi.
Düğün salonunda düzenlenen kongreye DP Genel Başkanı Gültekin Uysal yanı sıra DP Genel Başkan Yardımcısı Ertan Küçükan, il, ilçe başkanları ve üyeleri katıldı.
Kongreye katılan DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, parti üyelerine yapacakları çalışma hakkında bilgi vererek, “Kongremiz sadece partimiz için değil ülkemiz içinde ülkemizin her dakika zihinlerinin dalga, dalga bulandırılmaya çalışıldığı iklim içerisinde suya atılan bir taş gibi bu dalgayı tersine çevirecek, milletin iradesini geçmişte olduğu gibi yeniden bir yol açması için yeniden berraklaşması için elimizden geleni yapacağız. Geçmişimizi satır satır biliyoruz. Bu büyük geçmişi bu milletin tarihinde nereye tekabil ettiği ile beraberinde iyi biliyoruz. Zamanın değişiminin hızının yoğunluğunun, derinliğinin aktığı bir iklim içerisinde bizde demokrasiyi sadece bugünküler gibi laf ile değil beraberinde ruhu ile Demokrat Parti olarak hürriyeti demokrasiye gönül vermiş insanlar olarak iki asırlık bir fikir mücadelesinin zirve yaptığı çok partili siyasi hayata geçirerek. Demokrat Parti olarak adını koyduğumuz bu hareketi çıkış ruhuna ve prensiplerine bağlı kalmak kaydı ile diğer ayağı ile Hz. Mevlana tabiri ile 16 bin alemi gezerek yeniden bugünün idrakine Demokrat Partiyi bizler söylettirmek durumundayız” dedi.
Açıklama sonrası Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal kongreden ayrıldı.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.