DEVELİ’DE AMATÖR SPORCULAR BAYRAMI

Develi Kaymakamlığı tarafından düzenlenen Amatör Sporlar Haftası etkinlikleri Bayrama dönüştü.

03 Ekim 2013 Perşembe 00:00
DEVELİ’DE AMATÖR SPORCULAR BAYRAMI






Develi Kaymakamlığı tarafından düzenlenen Amatör Sporlar Haftası etkinlikleri Bayrama dönüştü. Develi Gençlik Hizmetleri ve Spor tesislerinden başlayan kortej yürüyüşü, Cumhuriyet Meydanına kadar İlçe Protokolü, tüm amatör sporcular ve antrenörlerinin katılımıyla başladı.
Etkinliklere, ilçe protokolünün yanı sıra Develi Belediye Spor Futbol, Kickboks, Taekwondo, Muay Thai, Boks, Ata Savunma branşlarındaki sporcular, Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan spor kurslarına katılan öğrenciler, Meslek Spor, Develi Gücü Ülkü Spor, Sindelhöyük Belediye Spor, Sultan Sazlığı Sindelhöyük Atlı Spor Kulüp sporcuları ile İlçede eğitim veren Liselerden temsili öğrenci gurupları ile katılınca etkinlikler Amatör Spor bayramına dönüştü.
Develi Cumhuriyet Meydanındaki etkinliklerde konuşan Kaymakam Enver Ünlü, Amatör sporculuğun önemine dikkat çekerek “Profesyonelliğin ilk adımı amatörlüktür elbette çilesi vardır ama sabreden, gayret eden, azim gösteren sporcular mutlaka hedeflerine ulaşacaklardır. Örneğin Polonya’da yapılan Avrupa Gençler Kick Boks Şampiyonasına, Develi Belediye Spor Kulübü Kick Boks Milli takım antrenörü Özben Şimşek ile katılan Milli Sporcu Teyyaş Spor Kulübü sporcularından Bronz madalya ile dönen Tuba Akgül’ün azmi örnek alınabilir” dedi.
Amatör Mücadele sporları İlçe temsilcisi Özben Şimşek, Kaymakam Enver Ünlü ve Belediye Başkanı Recep Özkan, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Halk Eğitim Merkezi yanı sıra İlçe Kamu kurum ve Kuruluşlarının Temsilcilerinin, İlçedeki iş adamlarının ve esnaflarının, Sivil Toplum Kuruluşlarının da amatör spora olan desteğinden dolayı sporcular adına teşekkür etti.
Cumhuriyet meydanındaki gösteriler esnasında konuşan Milli Sporcu Tuğba Akgül de yapmış olduğu konuşmada, “Develi ilçemizde amatör spora olan ilgiden ve etkinliklere duyulan ilgiden duyduğu memnuniyet duyuyoruz. Amatör spora ve sporcuya verilen desteklerden dolayı katkısı olan herkese teşekkür ederim” dedi.
Yapılan Protokol konuşmaları sonrası yapılan Amatör Spor Kulüplerin temsili guruplarının gösterileri izleyenler tarafından büyük beğeni topladı.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.