DİDİM POLİSİNDEN FİLM GİBİ TAKİP

Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçeye girişlerinden itibaren araçla takip ettikleri ve daha önceden hırsızlık suçlarından sabıkası olan 3 şüpheliden 2’sini yakaladı.

05 Ekim 2013 Cumartesi 00:00
DİDİM POLİSİNDEN FİLM GİBİ TAKİP






Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçeye girişlerinden itibaren araçla takip ettikleri ve daha önceden hırsızlık suçlarından sabıkası olan 3 şüpheliden 2’sini yakaladı.
Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekiplerinin gerçekleştirdiği takip filmleri aratmadı. Edinilen bilgiye göre; Akbük Jandarma Bölgesinde hırsızlık olaylarına karıştığı ileri sürülen ve haklarında aranması olan 3 şahıs Kuşadası’ndan özel bir firmadan kiraladıkları 09 L 6456 plakalı özel dün öğleden sonra Didim’e giriş yaptı. MOBESE’den izlenen araç daha sonra şehir merkezine girişte kendilerinin Emniyet güçlerince takip edildiğini fark etmesinden sonra kaçmaya başladı. Şüpheliler altlarındaki araçla Liman yolu üzerinde Kırkevler Sitesine doğru kaçmaya başladı. Yolun sonra ermesinden sonra şahıslar aracı sitenin önünde bırakıp yaya olarak kaçmaya başladı. Şüpheliler peşinde koşan Asayiş Büro ekipleri kaçan 3 şahıstan 2’sini kıskıvrak yakalarken, bir şüpheli ise izini kaybettirdi. Kaçan şahıslardan M.B ve H.B’nin polis ekiplerince yakalanırken, Ö.G isimli şahsın ise kaçtığı öğrenildi.
Şahısların Akbük Jandarma Bölgesindeki sorumluluk alanında hırsızlık yaptığı ve hırsızlık suçundan çok sayıda sabıkası olduğu öğrenildi. Hırsızların kaçtığı araç Olay Yeri İnceleme ekibinin incelemesinin ardından çekiciyle çekilirken, yakalanan şüpheliler ifadesi alınmak üzere Didim İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Kaçan diğer şahsın yakalanması için çalışmalar sürüyor.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.