DİDİMLİ MİNİKLERDEN HAYVAN BARINAĞINA ZİYARET..

Özel Çocuk Akademisi öğrencileri Dünya Hayvan Hakları Günü nedeniyle Didim Hayvan Barınağı’nı ziyaret etti.

04 Ekim 2013 Cuma 00:00
DİDİMLİ MİNİKLERDEN HAYVAN BARINAĞINA ZİYARET..






Özel Çocuk Akademisi öğrencileri Dünya Hayvan Hakları Günü nedeniyle Didim Hayvan Barınağı’nı ziyaret etti. Ziyaretle birlikte barınaktaki hayvanlara yakından bakma ve dokunma fırsatı yakalayan çocuklar özellikle yavru köpeklere yoğun ilgi gösterdi.
Özel Çocuk Akademisi öğrencileri 4 Ekim Dünya Hayvan Hakları Gününde Didim Hayvan Barınağı’nı ziyaret etti. Didim Özel Çocuk Akademisi Müdürü Eda Demir etkinliğin, hayvanlarla iletişim kurmak, onlara yaklaşmak, dokunmak, sevmek gibi hareketlerin çocukların gelişimlerine büyük katkı sağlayacağını ve geleceklerinde daha insancıl duygular beslemeleri açısından oldukça yararlı olacak bir ziyaret olduğu vurgulayarak “4 Ekim hayvanları koruma etkinliği kapsamında çocuklarımıza öncelikle beyin fırtınası tekniği yaptırıp arkasından gezi programı oluşturduk çocuklarımızla bir alışveriş merkezine gidip beraber mama aldık bu duyguyu tatmalarını istedik ve yaşamak için bizim nasıl sevgiye bakıma eve ve beslenmeye ihtiyacımız varsa onlarında bizden çok farklı olmadığını vurgulayıp hayvanlara karşı davranışlarımız üzerinde konuştuk. Çocuklarımız için farklı bir gün oldu ve bizim içinde ama biliyoruz ki erken yaşta kazanılan bazı değerler yetişkinlik dönemindeki kişilik gelişiminin temellerini oluşturuyor. Keşke sadece 4 Ekim de değil fırsat bulduğumuz zamanlarda barınaklarımızda gönüllü olarak bulunsak orda çalışanlara teşekkürlerimizi iletiyoruz” dedi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.