DİYABET OKULU BAŞLADI

Burdur İl Sağlık Müdürlüğü tarafından açılan Diyabet Okulu’nun ilk dersine diyabet hastaları büyük ilgi gösterdi.

03 Ekim 2013 Perşembe 00:00
DİYABET OKULU BAŞLADI






Burdur İl Sağlık Müdürlüğü tarafından açılan Diyabet Okulu’nun ilk dersine diyabet hastaları büyük ilgi gösterdi.
İl Sağlık Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda düzenlenen Diyabet Okulu’nun ilk dersinden önce bir konuşma yapan İl Sağlık Müdür Vekili Alper Teker, “Şeker hastalığı ile ilgili kişilerin bilgi alma ihtiyacının oluştuğunu gördük. Bu düşünceyle Diyabet Okulu’nu kurmuş olduk.İlk dersine başladı. Bu aşamaya gelmesine katkı sağlayan Müdürlük çalışanlarına ve destek sağlayan hastane doktorlarıma teşekkür ediyorum. Bu sizlerin katılımıyla daha da önemli bire yere gelecektir” diye konuştu.
Diyabet Okulu’nun ilk dersinde Endokrin ve Metabolizma Hastalıkları Uzmanı Dr. Şenay Topsakal tarafından diyabet hastalığının tanımı, tipleri ve risk faktörleri işlenirken, katılımcı diyabet hastalarına diyabet çantası ve bilgilendirici broşürler dağıtıldı.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.