DYO'nun ödüllü yarışması Bugünkü Rengim başladı

Binlerce renk seçeneği ile yaşamları renklendiren Dyo, Facebook’ta başlattığı yeni yarışması ile gününüze renk katıyor.

03 Ekim 2013 Perşembe 07:19
DYO'nun ödüllü yarışması Bugünkü Rengim başladı






Dyo’nun “Bugünkü Rengim” yarışmasına katılanlar hem rengini belirliyor, hem de ödüllerin sahibi oluyor. Yarışmaya katılmak çok basit. Dyo’nun Facebook sayfasını ziyaret eden yarışmacılar ilk olarak kırmızı, turuncu, sarı, yeşil, mavi, pembe ve mor renkteki kartlardan hangisi o günkü ruh halini en iyi yansıtıyorsa buna uygun kendi rengini belirliyor. Ardından seçtiği rengi, kendini nasıl hissettiğine dair bir mesajla gönderiyor ve bu mesajlar bir boya damlacığı şeklinde sayfada yayınlanıyor.
 
11 Ekim 2013 tarihine kadar devam edecek kampanya boyunca, her hafta yapılacak çekilişlerde 5 kişiye renkli çerçeve hediye edilecek. Kampanyanın finalinde ise noter huzurunda yapılacak büyük çekilişte; bir şanslı yarışmacı, iPhone 5 kazanma fırsatı yakalayacak. 
 
Dyo’nun “Bugünkü Rengim” kampanyasına katılmak ve daha detaylı bilgi almak isteyenler; http://www.dyo.com.tr ve  https://www.facebook.com/dyo adreslerini ziyaret edebilir.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.