ELBİSTAN’DA TRAFİK KAZASI: 3 YARALI

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde, otomobil ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı.

05 Ekim 2013 Cumartesi 00:00
ELBİSTAN’DA TRAFİK KAZASI: 3 YARALI






Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde, otomobil ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı. Çarpmanın şiddetiyle yoldan çıkan hafif ticari araç, yol kenarında bulunan beton elektrik diriğine çarparak şaha kalktı.
Edinilen bilgiye göre, Elbistan Yunusemre Mahallesi Şeker İlkokulu civarında 46 E 47 96 plakalı hafif ticari araç ile 46 EN 495 plakalı otomobil dikkatsizlik sonucu çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle yoldan çıkan ve taklalar atan hafif ticari araç, yol kenarında bulunan beton elektrik direğine çarparak ancak durabildi. Kazada sürücüler ile birlikte, toplam 3 kişi çeşitli yerlerinden yaralandılar. Yaralılar Abdulkadir Alkaya, Metin Berk ile Celal Yıldız Elbistan Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kazada her iki araç kullanılmaz hale gelirken, beton elektrik direğine çarpan ve şaha kalkan hafif ticari araç, çekici yardımıyla bulunduğu yerden kaldırılarak otoparka çekildi.
Kazaya şahit olan vatandaşlar ise, yol üzerinde sık sık trafik kazalarının meydana geldiğini belirterek, yetkililerin önlem almasını istedi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.