ELEKTRİKLİ SOBA FACİAYA YOL AÇIYORDU

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde bir apartmanda çıkan yangında, iki aylık bebek babası tarafından battaniyeye sarılarak çıkarıldı.

05 Ekim 2013 Cumartesi 00:00
ELEKTRİKLİ SOBA FACİAYA YOL AÇIYORDU






Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde bir apartmanda çıkan yangında, iki aylık bebek babası tarafından battaniyeye sarılarak çıkarıldı. Ersin D. ve Mahmut Ç’ye ait evin oturma odasında çıkan yangın hasara yol açarken, apartman ve bölge sakinlerine korku dolu saatler yaşattı.
Evde gece herkesin uyuduğu saatte çıkan yangın odayı sardı. Gelen polis ekipleri güvenlik için binayı boşalttı. Yangının çalışır vaziyette bulunan elektrikli sobanın devrilmesi sonucu çıktığı tahmin ediliyor. Yangında dumanlardan etkilenen iki aylık bebeği babası battaniyeye sararak dışarı çıkarttı. Bebek ve baba havanın soğuk olması nedeniyle zor anlar yaşadı. Polis ekiplerinin tek tek daire kapılarını çalarak boşalttığı apartmanda inceleme yapan Çorlu belediyesi itfaiye erleri yangını söndürüp dumanın dağılmasından sonra binaya girişlere izin verdi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.