EMEK MODERN SAĞLIK OCAĞINA KAVUŞTU

Osmangazi Belediyesi’nin hayırsever katkıları ile Emek Zekai Gümüşdiş Mahallesi’ne yaptığı sağlık ocağı törenle açıldı.

05 Ekim 2013 Cumartesi 00:00
EMEK MODERN SAĞLIK OCAĞINA KAVUŞTU






Osmangazi Belediyesi’nin hayırsever katkıları ile Emek Zekai Gümüşdiş Mahallesi’ne yaptığı sağlık ocağı törenle açıldı.
Açılışta konuşan Belediye Başkanı Mustafa Dündar, bugüne kadar 30 binayı sağlık ocağı olarak tahsis edip vatandaşın hizmetine sunduklarını söyledi. Bu hizmetleri yaparken hayırsever vatandaşlar, özel sektör ve kamu kurumları ile iş birliği yaptıklarını ifade eden Dündar, ”Açılışını yaptığımız Emek Sağlık Ocağı’nın yapımında inşaatı üstlenen hayırsever işadamı Aziz Torun başta olmak üzere Torunlar ailesine teşekkür ediyorum” dedi.
Sağlık ocağının modern mimarisiyle de mahalleye değer katacağını ifade eden Dündar, “Toplam 668 metrekare inşaat alanına sahip olan Emek Sağlık Ocağı’nda laboratuvar, aile hekimi odası, tıbbi müdahale odası, müşahede odası, hemşire odası, teknik oda ve 2 adet çok amaçlı salon bulunuyor. Halkımızın sağlığı ve mutluluğu bizler için son derece önemli. Emek Sağlık Ocağı bu teknik özelliklerin yanı sıra gerek hastalara, gerekse burada görev yapacak personele sunduğu konfor yönüyle örnek bir tesis. Halkımıza hayırlı olsun” dedi.
Açılışa katılan AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Öztürk, yaptığı konuşmada, hizmetlerinden dolayı Başkan Dündar’a teşekkür etti.
Başkan Dündar, açılışın ardından davetlilerle birlikte sağlık ocağını gezdi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.