EMNİYET’TEN ŞOFÖRLERE BİLGİLENDİRME SEMİNERİ

Tavşanlı Emniyet Müdürlüğü, ilçede ulaşım sektöründe hizmet veren meslek kuruluşlarının üyelerine seminer vermeye başladı.

05 Ekim 2013 Cumartesi 00:00
EMNİYET’TEN ŞOFÖRLERE BİLGİLENDİRME SEMİNERİ






Tavşanlı Emniyet Müdürlüğü, ilçede ulaşım sektöründe hizmet veren meslek kuruluşlarının üyelerine seminer vermeye başladı. Tavşanlı Emniyeti tarafından ilk kez düzenlenen toplantılar Filiz Kooperatifi üyeleri ile yapılan istişare toplantısıyla start aldı. Tavşanlı Emniyet Müdürü Saffet Özdemir ve Bölge Trafik Amiri Ali Mert tarından bilgilendirilen dolmuş şoförlerine yaşanan kazalarda ki tedbirsizlikler ve oluşan rahatsızlıkları anlattı. Saffet Özdemir, ilçenin MOBESE kameralarıyla izlendiğini hatırlatarak trafik polislerinin toplu taşımacılık yapılan sektörleri mercek altına alacağını belirtti.
Emniyet Müdürü Saffet Özdemir, “Hepimiz geçmişte yaşanan kazaların ızdırabını yaşadık. Trafik kurallarına dikkat etmemiz gerekliliğini sürekli hafızamızda tutmamız lazım. Sizler bu kuralları biliyorsunuz ama hatırlamakta fayda var. Hepimiz bu riskin altındayız. Ne zaman, ne olacağını bilemeyiz. Sizi buraya çağırmamızda ki amacımız, trafik kurallarını hatırlatmaktır“ dedi.
Seminerde uzman kişiler tarafından fazla yolcu taşıma, yakıt güvenliği, yolcu indirip bindirme, okul taşıtları gibi konularda dikkat edilmesi gereken hususlar dolmuş şoförlerine anlatıldı.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.