Emre Çolak'a İspanya'dan teklif var ama

İspanyol kulüplerine transfer olacağı konuşulan Emre Çolak'ın menajeri açıklamalarda bulundu.

07 Temmuz 2014 Pazartesi 09:48
Emre Çolak'a İspanya'dan teklif var ama






Emre Çolak'a İspanya'dan teklif var ama

Galatasaray’ın genç oyuncusu Emre Çolak’ın temsilcisi Ogan Tarhan, oyuncunun İspanya’dan teklifler aldığını doğruladı.

Lig Radyo'ya açıklamalarda bulunan Tarhan, "Almeria'nın Emre'yi istediği doğru ama henüz bir anlaşma yok. İspanya’daki kulüplere getirilen para yasağıyla ilgili sorunlar var. Olması durumunda Galatasaray Kulübü yardımcı olacağını söyledi. Galatasaray ile oturup konuşacağız. Avrupa’da oynamak o yoldan ilerlemek düşüncesini anlayışla karşılamak lazım. Biz de bekliyoruz."dedi.

Osasuna'nın da teklifte bulunduğunu dile getiren Tarhan, "Başka bir İspanyol kulüp de olabilir. Ne kadar Türk oyuncuyu götürebilirsek o kadar iyi… Çünkü o oyuncuların A takımda oynama şansı daha çok olur.Burada, başka takımda oynayabilir, fark etmez. Futbolcularla olan görüşmelerimizde Nihat Kahveci örneğini veriyoruz, futbol sonrasını da hesaba katarak karar verilmesi gerektiğini düşünüyoruz. Emre’nin yaşında oyuncular için bazı denemeler yapılabilir. Bu kulübe giderse, sağlıklı olması durumunda bütün maçlarda oynama şansı elde edecek." ifadelerini kullandı.

Emre'nin Galatasaray'la antrenmanlara devam edeceğini söyleyen menajer, genç futbolcunun maddi sebeplerle transfer olamayacağını da belirtti. Ama Emre'nin İspanya'ya transfer olması halinde bir senede seviye atlayacağını dile getiren Tarhan, orta saha oyuncusunun Galatasaray'da yer bulma sorunu yaşadığına da dikkat çekti.

Amaçlarının Avrupa'da top koşturan Türk futbolcuların sayısını arttırmak olduğunu ifade eden Tarhan, "Salih’in Roma gibi bir kulübe transfer olmasından da gurur duyuyorum. Ne kadar çok Türk oyuncuyu yurt dışında götürebilirsek o kadar iyi olacak… Bekliyoruz." dedi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.