ENGELLİ İSTİHDAM ZİRVESİ BAŞLADI

Genç Demokratlar Derneği tarafından düzenlenen “Engelli İstihdam Zirvesi” başladı.

03 Ekim 2013 Perşembe 00:00
ENGELLİ İSTİHDAM ZİRVESİ BAŞLADI






Genç Demokratlar Derneği tarafından düzenlenen “Engelli İstihdam Zirvesi” başladı.
Genç Demokratlar Derneği tarafından Avrupa Birliği Bakanlığı desteğiyle hayata geçirilen ‘Engelli İstihdam Zirvesi” Titanic Otel’de başladı. Çok sayıda davetlinin katıldığı zirvede, engellilerin çalışmalarının önündeki zorluklar analiz edilecek ve ülkemizin çeşitli illerinden gelen 60 genç katılımcı tarafından çözüm önerileri ortaya çıkarılacak.
Genç Demokratlar Derneği Genel Sekreteri Enes Övünç, zirveyle ilgili yaptığı açıklamada projenin Türkiye’de yaşayan engellilerin istihdamıyla ilgili ülkemizde şu ana kadar gerçekleşen en önemli etkinliklerden biri olduğunu belirterek, projenin hayata geçme aşamasında destek sağlayan Avrupa Birliği Bakanlığı’na ve program oluşturma aşamasında işbirliği yapılan İstanbul Aydın Üniversitesi’ne teşekkür etti.
Öte yandan zirvenin bugün ve yarın gerçekleşecek seminer faaliyetlerine engellilik alanında faaliyet gösteren STK’ların temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri katılımcılarla bilgi paylaşımında bulunacak, Pazar günü ise siyasi parti, iş dünyası ve sivil toplum temsilcilerinin katılımıyla proje sonuçları kamuoyuna açıklanacak.
“Engelli İstihdam Zirvesi” çeşitli toplantılar ve seminerlerle 6 Ekim Pazar gününe kadar devam edecek.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.