EREĞLİ’DE AK PARTİ’DEN İLK ADAY ADAYI DURUL TÜRKMEN

Konya’nın Ereğli ilçesinde, AK Parti’den Durul Türkmen, belediye başkanlığı için aday aday olduğunu açıkladı.

04 Ekim 2013 Cuma 00:00
EREĞLİ’DE AK PARTİ’DEN İLK ADAY ADAYI DURUL TÜRKMEN






Konya’nın Ereğli ilçesinde, AK Parti’den Durul Türkmen, belediye başkanlığı için aday aday olduğunu açıkladı.
Türkmen, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, “AK Parti Ereğli Başkanlığına aday adaylığımı açıklıyorum. Türkiye’ye çağ atlatan AK Parti’den yeni bir Ereğli için aday adayı oldum. Biz Ereğli’yi yıkarak inşa etmeyeceğiz. Ereğli’de sosyal belediyeciliğin, gelişimin farkını ortaya koyacağız. Başta kadınlarımızın sosyal ve kültürel hayatta daha fazla katılımlarını sağlayacağız. Özel sektörü yatırım için Ereğli’ye getireceğiz. Yeşil doğa, temiz çevre bilinci içinde projeleri hayata geçireceğiz. Ereğli’yi turizm şehri yapacağız. Üniversite şehri yapacağız. Meyvecilikten mandıracılığa kadar özel sektör yatırımlarını destekleyeceğiz. İç Anadolu’yu Akdeniz’e açan kapının inşasını gerçekleştireceğiz. Ereğli insanının yaşam kalitesini yükseltmek için çalışacağız” dedi. Partililere seslenen Türkmen, “Söz sırası sizlerde, güç sizlerde. Teşkilat ve diğer aday adayı arkadaşlarımızla birlikte omuz omuza çalışacağız. Meşakkatli sürede partimize ve bizlere destek olun. Hizmet yolculuğunda bu görev kime nasip olursa olsun o’nun etrafında kenetlenip çalışarak Ereğli Belediyesini AK Parti olarak kazanacağız” diye konuştu.
AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Ömer Eğer ise, “Partimizden Ereğli belediye Başkan Adaylığı için ilk aday adaylığını açıklayan Durul Türkmen’e, partimize, Ereğli ve Konya’mıza ve ülkemize hayırlı uğurlu olsun. Başarılar diliyorum” dedi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.