ERGANİSPOR’A MALİLİ FUTBOLCU

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele eden Erganispor, Afrika ülkesi Mali’den futbolcu transfer etti.

04 Ekim 2013 Cuma 00:00
ERGANİSPOR’A MALİLİ FUTBOLCU






Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele eden Erganispor, Afrika ülkesi Mali’den futbolcu transfer etti. Malili futbolcu Salif, deneme sonunda teknik heyet tarafından beğenilerek lisansı çıkarıldı.
Bölgesel Amatör Ligi 2.Grup’ta ilk haftada kendi sahasında Diyarbakır Yolspor’a 1-0 yenilip, ikinci haftayı da maç yapmadan bay geçiren Erganispor, transferde iki oyuncuyu takıma dahil ederek kadrosunu güçlendirdi. Sezon başında Siverek Belediyespor’a transfer olan ancak bu takımda forma şansı bulamadığı için ayrılmak isteyen Vedat Altaş ile Malili futbolcu Salif transfer edildi. Diyarbakırlı olan 19 yaşındaki Vedat’ın daha önce Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’da forma giydiği açıklanırken, Malili Salif’in de bir süre takımla idmana çıktığı ve teknik patron Emin Sevmiş’in isteği üzerine transfer edildiği bildirildi. Emin Sevmiş, bu iki transferle güçlendirdikleri kadrolarına bir kaç takviye daha yapabileceklerini söyledi. Sevmiş, “11 Ekim’e kadar zamanımız var. İhtiyaç duyduğumuz bazı mevkilere daha takviye yapabiliriz. Erganispor için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz” dedi.
Öte yandan Pazar günü Çapakçurspor ile karşılaşacak olan Erganispor, bu şehirde konaklama için otel sorunu yaşıyor. Teknik Direktör Sevmiş, merkezde otel bulamadıklarını belirterek, "Çünkü Bingöl’de yapılacak bir toplantı nedeniyle her yer dolu. Bingöl’ün dışındaki kaplıca otelle görüşüyoruz. Orası da olmazsa maça günü birlik gideceğiz. Kesin durum bugün netleşecek” diye konuştu.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.