Ermeni-Azerbaycan sınırında çatışma, Ermeniler yeniden saldırdı

Azerbaycan Ermenistan sınır hattında yeni çatışma haberleri geliyor Ağdam Güllüce yakınlarındaki çatışmalarda 4 Azeri askeri yaralandı

02 Ağustos 2014 Cumartesi 07:28
Ermeni-Azerbaycan sınırında çatışma, Ermeniler yeniden saldırdı






Ermeni-Azerbaycan sınırında çatışma, Ermeniler yeniden saldırdı,

Azerbaycan Ermenistan sınır hattında yeni çatışma haberleri geliyor. ANS ve Musavat internet sitelerinde bugün yayınlanan habere göre Ağdam yakınlarında Ermeni askerleri gece boyunca saldırılarını sürdürdü. Ermeni kaynaklar da saldırı haberlerini doğruladı. Ermeni askerlerinin açtığı ilk ateş sırasında yaralanan askerler olduğu bildiriliyor.
Ağdam'a bağlı Güllüce şehri cephesinde meydana gelen çatışmalar sırasında sızmaya çalışan bir grup Ermeni sabotajcının geri püskürtüldüğü duyuruldu.

APA Ajansının Karabağ bürosundan geçilen bir haberde ise Ermeni askerlerinin sık sık aydınlatma mermileri kullandığı belirtilerek yaralanan ermeni askerlerinin bulunduğunu duyurdu.

Musavat.com bu konuda haberinde son dakika değişikliği yaparak 4 Azeri askerinin hastaneye kaldırıldığını, bölgeden silah seslerinin geldiğini yazdı.
Bizim Yol gazetesi ise bu bölgedeki çatışmalarda iki askerin şehit düştüğünü ileri sürdü. Bu bilgi Azerbaycan Savunma Bakanlığı tarafından henüz doğrulanmadı.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.