Ev dekorasyon, iç dekorasyon teknolojileri

Ev dekorasyonu ve iç dekorasyonda yeni teknoljiler farklı tasarımlar için ilham veriyor. Dünyanın pek çok ülkesinde yeni trendler

24 Şubat 2014 Pazartesi 06:23
Ev dekorasyon, iç dekorasyon teknolojileri






Ev dekorasyon, iç dekorasyon teknolojileri

Ev dekorasyonu, iç dekorasyon,  Mutfak dekorasyonu, salon dekorasyonu, oturma odası dekorasyon teknolojileri tüketicilere farklı tasarımlar için ilham veriyor. Teknolojinin kullanım alanı genişledikçe mutfaklar, oturma odaları, banyo, salon ve kapılar akıllanıyor. Artık akıllı evler, uzaktan kontrol edilebilen sistemlerle donatılıyor.

Akıllı evlerde güvenlik tüm tüm sistemler için vazgeçilmez öncelik olarak tasarlanmış. Çok katlı binalarda ana kapıdan başlayan kontrol, çocuk odalarına kadar binlerce km öteden takip edilebiliyor. Akıllı ev teknolojilerinin omurgusını oluşturan internet veritabını, kullanıcı tanımlama ve kullanım önceliği çok sayıda seçenekle tüketicinin tercihine bırakılıyor. Uzaktan yönetilebilen buzdolabı, televizyon, havalandırma sistemleri, çamaşır ve bulaşık makinaları, kullanıcıların hayatına daha fazla konfor katarken, getirilen her özellik tüketiciye yük olarak yansıyor.


Ev dekorasyonu, iç dekorasyon, mutfak dekorasyonu için aradığınız ustalar bu sitede. Ev dekorasyonu, iç dekorasyon,  Mutfak dekorasyonu, salon dekorasyonu gibi konularda güvenilir işinin ehli usta arayanlar heyustam'da buluşuyor.  Ev tadilat işleri'ni uygun fiyata arayanların, ustalarıyla buluştuğu mecra olarak bilinen heyustam, ekonomik ve pratik çözüm arayanlar için ideal fırsatlar sunuyor.

İÇ DEKORASYON'DA NELER YAPIYORLAR

Evinde dekorasyon,  tadilat, mutfak tadilatı, banyo tadilatı, yaptırmak isteyenlere konusunda uzman ekip ya da usta yolluyor. Ev iç dekorasyonu için hesaplı usta ve proje ayanlara, yeni tarz projeler sunan, heyustam, örnek projeler, maliyet hesapları ve en önemlisi randevu saatine uyan ustalarıyla ev tadilat sektöründe önemli bir açığı kapatıyor.

EV TATİLAT İŞLERİNDE UZMAN EKİP HER AN HAZIR

Mutfak dekorasyonu, salon dekorasyonu, oturma odası dekorasyonu, yatak odası dekorasyonu gibi küçük tadilatlara gitmek isteyenlere yol gösteren heyustam İstanbul Anadolu ve Avrupa yakasında işinin uzmanı yüzlerce uzmanı bünyesinde barındırıyor. Alarm ve Güvenlik kameraları kurulumu, alçıpan, boya, badana, cam işleri, balkon düzenlemeleri, doğalgaz ve duşakabin kurulum döşeme hizmetleri, jaluzi, stor perde takmadan Kalorifer tesisatı bakımana kadar işlerde, sektörde kendini kabul ettirmiş servisleri evinize yönlendiriyor.


Korkuluk tamiri, panjur tamiratı ve panjur takma, parke, raydolap, ısı yalıtımı ve su tesisatı arızalarında evinize kalifye elaman gönderilmesini sağlıyor.
Evinize en yakın usta ekibe ulaşabileceğiniz heyustam dekorasyon ve tamirat konularında size yeni fikirler veriyor.
 

YENİ TRENDLERİ TAKİP EDEN EKİP

Dekorasyon ekipleri ev dekorasyonu konusunda uzman kişilerden seçiliyor. Yeni trendleri takip eden, renk uyumuna özen gösteren ve toknolojideki son gelişmeleri uygulayan Heyustam ekipleri uygun fiyata hazırladıkları projelerle tüketicinin de yüzünü güldürüyor. İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası'nda her türlü tamirat ve dekorasyon konusunda güvenebileceğiniz ekiplere site üzerinden günün her saatinde ulaşabilir, onların  tecrübelerinden yeni fikirler edinebilirsiniz

Son Güncelleme: 03.04.2021 22:22
Anahtar Kelimeler:
Ev Dekorasyon
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Duvar dekorasyonu ve ev dekorasyonu 2023-11-26 01:50:18

Akıllı evlere bayıldım ama dekorasyon işlerini hastayım duvar dekorasyonları ve iç dekorasyonlar çok güzel dizayn edilmiş bir gün param olursa zengin olursam işte böyle bir ev dizayn edebilirim